Postad i: Allmänt

En helg jag har väntat på!

Helt jäkla fantastiskt höstväder, bästisar på besök, en sambo som är ledig, och nu en söndagskväll utan planer... DET kallar jag en bra helg!

Att det kan göra så mycket att ha tre favorittjejer på besök under ett dygn. Energi-påfyllning delux! Vi kom fram till att vi har känt varandra under halva våran livstid nu, vilket känns helt otroligt. Vi kom också fram till att vi börjar bli lite gamla, men att vi älskar att bli äldre i psyket! Tänk att det är 13 år sedan vi gick i 7an... åh herregud.


Igår strosade vi runt i Gävle. Jag visade huset jag och J var och kollade på i fredags, och medan vi gjorde det hann vi prata ikapp allt som missats. Kvällen spenderade vi på Sarahs med lika god mat som vanligt! Det har faktiskt gått och blivit en av mina favoritrestauranger på sistone, både på grund av att maten är så god, men också för att servicen är on top!

Dagen idag började vi med kaffe i soffan, sen gick vi och åt en härlig brunch på Lido! Så prisvärd alltså. Efter det gick vi sedan en promenad i Boulognern i det fantastiska vädret. Tack för den här helgen tjejer, love you!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229