Postad i: Allmänt

En fullspäckad helg

Heeej mina fina, och förlåt för några dagar utan ett ord här på bloggen! Jag har haft så mycket roligt för mig, så tiden har inte funnits över till att sätta mig vid datorn!

Jag hade som sagt en superhärlig dag i fredags med både AW, bowling, middag och lekar. Bowling är underskattat alltså, herregud vad roligt det är när man väl kommer igång! I lördags hade jag sedan en dag för mig själv som jag spenderade på IKEA, med att baka och sen slutade den faktiskt med en spontan utekväll med några tjejer som jag inte alls kände sedan innan. Älskar att träffa nya människor som är så härliga som dem!

I söndags hade jag och J en riktigt mysig dag tillsammans. Vi gick på en långpromenad, satt i solen, städade lite och lagade mat innan jag begav mig mot jobbet. Såååå då kanske ni förstår att det inte fanns så mycket tid över?

Nu snart ska vi packa bilen full inför en långweekend i Vemdalen för att fira bästa pappa som fyller 60 år! Det ska bli härligt att äntligen få andas lite fjälluft och ta det lugnt. Så ja, vi får väl se hur det blir med uppdatering här de närmsta dagarna… Ni får följa mig på Instastory istället om jag inte sköter mig här!!

English? Press here to use google translate.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229