Postad i: NEW IN, Allmänt

En fantastisk rättighet, men en lika viktig skyldighet

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er fina ni! Här sitter jag hemma i soffan, nysandes och besvärad av halsont, och dricker en kopp te. Jag har en helt ledig dag, vilket känns väldigt välbehövligt efter helgens och gårdagens jobbpass. Jag tror faktiskt att det är efter dessa som kroppen börjar säga emot genom att immunförsvaret inte verkar på topp.

Idag har jag gjort bland det viktigaste vi medborgare gör just nu, nämligen att rösta. Jag är ingen politiskt insatt person, men jag vet vilka värderingar jag står för i livet, och jag vet också vilka partier jag absolut aldrig skulle rösta på. Jag är uppväxt i en familj, och släkt, som har väldigt klara åsikter om vilken politisk sida vi står på. Vilket jag är stolt över att säga!

Igår stötte jag på en ung kille som berättade för mig att han inte skulle rösta i år. Jag, som ser det som en fantastiskt rättighet och dessutom en otroligt viktig skyldighet, blev alldeles till mig. Jag visste inte hur jag skulle bemöta denna unga kille, hur jag skulle försöka få honom att rösta, när det enda han ser på tv och internet är att partierna kastar pajer på varandra. Det enda jag försökte säga var att det är bland det viktigaste vi gör, och dessutom den chans vi har att kunna bidra till att våra åsikter blir lyssnade till. Det enda jag kan göra nu, är att hålla mina tummar på att han verkligen går och röstar, och att han dessutom blir stolt över vad han lägger sin röst på.

Det finns nämligen många personer i det här landet som skulle behöva tänka efter om de verkligen blir stolta när de röstar på vissa partier som ställer upp i valet i år...

Du hittar min nya, skitsnygga, kappa HÄR och min favoritkeps HÄR. Båda på rea!

English? Press here to use google translate.

Gillar

Kommentarer

sarasara
sarasara,
Det är verkligen viktigt att rösta! nouw.com/sarasara
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Ja bland det viktigaste vi gör!nouw.com/tildakristinholmberg
elinnjl
elinnjl,
Så viktigt att rösta!!
Snygg outfit 😍
nouw.com/elinnjl
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Eller hur? Tack snälla du <3nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229