En dag när man hinner med allt!

Hej babes! Efter min sovmorgon imorse har jag hunnit med att göra HUR mycket som helst… Förstår knappt själv hur jag har hunnit med allt? Än en gång drog bästa Malin med mig på spinning vid lunch, och efter det passade jag på att äta lunch med J och Tim på Gefle Gourmetservice (klick!) som är en av mina absoluta favoritlunchställen. Under tiden jag gick på stan ringde en tjej från Kvinnofridsjouren och ville intervjua mig angående ett skolarbete vi gjorde förra året och nästan direkt när vi lagt på ringde de från Matt-Tema (klick!) och berättade att vår enorma matta redan levererats. Som ni förstår behövde jag vänta på J för att få hem mattan, och så här i efterhand borde vi ha förstått att mattan var för stor för att få in i bilen… Så vi GICK alltså hem med en 3,5 meter lång matta, haha! Tur att vi bara bor några kvarter ifrån. Nu längtar jag tills vi kan lägga den på plats under soffan!

Förutom allt detta har jag hunnit vara på 4 olika affärer och handlat inför helgens festligheter! Jag är såååå himla taggad just nu! Förresten, ser ni min fantastiskt höstiga bukett från Forsbergs blommor (klick!)? Jag sitter just nu och njuter av en latte och kikar på den.

English? Press here to use google translate!

Gillar

Kommentarer

Mamma-Mia
Mamma-Mia,
Mäh! Jag har hela tiden trott att mattan skulle ligga under matbordet, ha ha. Töcke tok! Nu blir det ännu mer spännande att se. Puss
tildaholmberg
tildaholmberg,
Haha jaså? Ja jag kanske har varit lite otydlig 😉 Men ja, gud vad spännande det blir för dig nu då! Hehe, puss!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229