En av årets bästa dagar!

Söndagen den 15 september var en av årets bästa dagar, och tro det eller ej, så gjorde vi inget speciellt alls. Jag fick spendera exakt hela dagen med min lilla familj, vilket inte har hänt sedan J började jobba. Millian valde att starta morgonen väldigt tidigt, vilket gjorde att vi hade morgonmys i sovrummet flera timmar. Vi tittade på en ny serie vi börjat följa, nämligen All American på HBO. Samtidigt åt vi frukost och drack kaffe medan lillen somnade om. Då solen kikade fram bestämde vi oss för att ta en promenad i Boulognerparken, som vi dessutom avslutade med en fika på Lidos uteservering. Efter det gick vi en sväng på stan innan vi begav oss hemåt igen!

Vi åt en favoritlunch bestående av smashad potatis med vitlök och timjan, halloumi, stekt grönkål med pumpafrön och plommonchutney!

På eftermiddagen åkte jag iväg och storhandlade medan Mille sov på pappas bröst i soffan i flera timmar. När jag sedan kom hem passade jag på att ta en långdusch, epilera benen och smörja på en ansiktsmask, en riktigt Tilda-stund helt enkelt. Kvällen avslutade vi sedan med tacos, en gnällig son som hade lite svårt att somna och till slut vuxentid med godis framför tvn.

Jag vet, som sagt, att detta inte var någon speciell dag. Men det är dagar som denna som jag har lärt mig att uppskatta allra mest på sistone. Njuta av det lilla liksom! För vad är egentligen viktigare än relationen till sina närmsta och dagar när man tar hand om sig själv? För tar man inte hand om sig själv så tar man inte hand om människor i sin omgivning lika bra, och det är ju faktiskt bland det finaste man kan göra. Håller ni inte med?

Hoppas att er söndag var fin också! Kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229