Drömhelg och 60-årstårta!

God kväll finisar!

Jag har precis tagit en dusch efter jobb och middag, och nu ligger jag i morgonrock med en kopp te i soffan. J är på fotbollsträning, så jag passar på att kika på alla program som inte han gillar på tvn!

Men hörrni, vilket väder vi hade i helgen! Jag tog med J på min nya favorit promenadrunda på söndagen, och vi njöt av att solen faktiskt värmde i ansiktet. I lördags åkte vi till Hudik över dagen. Det var kalas för mammas Jonny som fyllde hela 60år, och det firade vi såklart med dunder och brak. Han hade önskat sig tårtor med smak av choklad och apelsin, så det blev två tårtor med chokladbottnar, chokladkräm, fluff med smak av romerska bågar och lite pynt! Jag som inte tycker supermycket om just choklad och apelsin måste faktiskt erkänna att dom blev riktigt goda, så tips tips till nästa kalas!

I fredags fick jag finfrämmande av min Stina, så vi passade på att dricka bubbel och äta middag på Erlandssons med Anna och Ida. Dels för att vardagslyxa lite, men också för att fira hennes AT-tjänst som hon fick då på dagen. Jag är en riktigt stolt kompis!!

English? Press here to use google translate.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229