Det vackraste bröllopet någonsin!

Alltså wow, wow, wow… Jag vet inte ens hur jag ska kunna förklara det här bröllopsdygnet på något annat vis än med ordet WOW. Världens finaste tjejer, världens finaste brudpar och världens finaste dag på alla sätt och vis. Jag önskar att alla hade fått uppleva det jag precis har fått göra, för så mycket kärlek som har förmedlats under den här helgen går inte att beskriva. Om man ska välja ett ögonblick som överglänste allt under dagen, och som gjorde att inte ETT enda öga förblev torrt, var det när Sandra (vår fina brud) överraskade Kalle med att sjunga "Fix you" i kyrkan. Förstår ni?!?!

Här kommer lite bilder från min mobil (varav lite dålig kvalité). Det kommer förhoppningsvis att komma en himla massa fina bilder från fotografen inom en snar framtid!

Vi brudtärnor fick äran att följa med Sandra och sova på Järvsöbaden natten innan bröllopen, och den tiden med henne blev så himla fin. Tänk att vi fick spendera hennes sista kväll med namnet Holmsten med henne. Det är jag evigt tacksam över!

På bröllopsdagsmorgonen gick vi upp tidigt för att se till att bruden blev fixad med både smink och håruppsättning. Även vi tärnor skulle såklart också göra oss i ordning, samtidigt som var det både kamera- och filmteam på plats. När Sandra till sist satte på sig klänningen blev jag både rörd och stolt. Tänk vilken vacker vän jag har!!
Efter en tripp från Järsvö till Rogsta kyrka var det sedan dags för själva vigseln. Och ja, WOW alltså! Så himla vackert, och så himla mäktigt att få vara med om. Att vi fyra tärnor fick stå där framme när brudparet sa ja till varandra är någonting vi aldrig kommer att glömma.
Från Rogsta till sista anhalten, Norrbo! Och därmed också bröllopsmiddag och en himla massa fina tal och andra konstellationer för att fira brudparet. En kväll vi kommer att tänka tillbaka till under många, många år! <3
Jag vill bara säga TACK och åter tack till brudparet för att vi fick vara med och fira den största dagen i ert liv! Love you <3

English? Press here to use google translate.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229