Postad i: Allmänt, NEW IN

Den perfekta överraskningen

Igår när livet kändes som allra tyngst och jag satt hemma med tårarna rinnandes ned för kinderna ringde J och gav mig den mest perfekta överraskningen jag hade kunnat tänka mig. Han visste att vi hade en deadline för uppgiften vi höll på med klockan 15:00. Så det enda han säger i telefonen är egentligen att jag ska vara på Spa Gamla Gefle klockan 15:20. Vad jag ska göra där säger han inte, men då jag har varit där förut och fått massage kunde jag ana vad som väntade. Att han sa det här gjorde att jag grät ännu mer, men av glädje den här gången.

När jag kom dit fick jag 30 minuters rygg- och nackmassage av en superduktig tjej. Det var verkligen hur skönt och välbehövligt som helst. När hon var klar bokade jag därför in en ansiktsbehandling nu imorse, detta eftersom min hy just nu är allt annat än på topp. Vardagslyx delux! Det som är det allra bästa är att det ligger 4 hus ifrån oss.

Jag har aldrig uppskattat någonting så mycket som jag uppskattade det Jakob gjorde för mig igår! Han är verkligen världens bästa, och jag älskar honom till månen och tillbaka.

Ni hittar Gamla Gefle Spa's hemsida HÄR. Ett perfekt ställe att unna sig vardagslyx på, eller varför inte ge bort ett presentkort?

Gillar

Kommentarer

Storasyster
Storasyster,
Bästa Bapop <3
tildaholmberg
tildaholmberg,
Ja han är bäst <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229