Postad i: Bebis

Den efterlängtade vagnen!

Nu börjar det bli på riktigt alltså! Det kommer på riktigt att ligga en liten bebis i vår vagn om bara några veckor. Och den bebisen befinner sig just nu inuti min mage. Ne, det går inte att förstå... Så är det bara.

Efter en vända till en affär som sålde vagnar, och dessutom efter en himla massa tips från nyblivna föräldrar landade vi i att köpa en ny Bugaboo Fox till vårt lilla pyre. Vi var och testade en begagnad Bugaboo, men kände nästan direkt att vi ville ha en ny då den vi testade var rätt sliten, men ändå låg ute för ett högt pris. Det gjorde att vi förstod att om vi skulle vilja sälja den vi köper ny så kommer vi inte att förlora så mycket pengar som vi trott!

Vi köpte faktiskt vår vagn från Nederländerna, vilket var otroligt smidigt. Personalen på hemsidan var väldigt hjälpsamma, och vagnen kom bara efter några dagar när vi väl hade beställt den. Det enda som var lite snopet var att vi fick bygga ihop den själv... Dock var det inte så svårt som det låter. Det är värre att bygga ihop en Ikea-möbel om jag säger så. Så nu står den alltså här i vårt vardagsrum och väntar på att få bli använd, och jag måste verkligen erkänna att jag tycker att den är RIKTIGT snygg! Det solskydd som sitter på nu är ett sommar-skydd, så till vintern har vi ett svart skydd som är lite mer rejält.

Längtar efter att få strosa runt med vår lilla bebis liggandes i den <3

  • Postad i: Bebis
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

linnearosengren
linnearosengren,
Åh Vi har samma! Älskar den verkligen och längtar tills vi får användning för den 😍nouw.com/linnearosengren
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Jaha men vad härligt 😍 det gör jag med!!nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229