De godaste bullarna jag någonsin bakat!

God morgon, god morgon! Hörrni, det är redan fredag, och jag hoppas att ni bara har några timmar kvar på jobbet innan ledig helg. Jag sitter, som vanligt, med en latte i sängen framför Nyhetsmorgon. Men det finns en liten skillnad här i sovrummet just idag, och det är nämligen att vi har ställt in och bäddat iordning barnsängen!!! Jag blir nästan tårögd när jag kollar på den alltså. Åh vad jag längtar nu!

Igår fick jag ett otroligt sug att baka bullar här hemma. Mina all time favorites är vaniljbullar, men jag gjorde faktiskt hälften med smak av kanel för dom som inte håller med mig. Men alltså wow måste jag bara säga... Så goda som bullarna blev igår har jag faktiskt aldrig lyckats med, och än en gång är det fantastiska Fridas förtjänst. Ni hittar till det ljuvliga receptet HÄR, och även till hennes tips på hur man lyckas med bullar HÄR. SÅ bra tips, och SÅ värt att följa för att få det bästa resultatet.

Nu ska jag först äta lite fil och jordgubbar, sen kan det faktiskt bli så att det slinker i en liten vaniljbulle till efterrätt.

Ha en fin dag raringar!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229