Dags att byta karriär?

Ja livet är väl till för att utvecklas och lära sig nya saker. Eller hur? Till exempel genom att studera, läsa böcker, lyssna på poddar, lära sig en ny sport... eller som jag idag, när jag försökte lära mig hur det är att vara florist. Wow säger jag bara! Satan i gatan vad skickliga floristerna är alltså. Jag hade aldrig kunnat tro att det var så krångligt att sätta ihop sin egen bukett, men jäklar vad roligt det var.

Idag efter min soligt våriga promenad passade jag på att smita förbi Interflora (Ivar Ericssons Blomsterhandel) på söder för att köpa med mig lite tulpaner, och till min förtjusning fick jag även med mig två andra sorter. Dock var för sig, för att jag själv skulle kunna sätta ihop buketten precis som jag vill ha den. Smart va?

Ni ser både före och efterbilder på blommorna här nedan, och fastän jag kanske inte får MVG på mina floristkunskaper tycker jag i alla fall att jag får godkänt. Håller ni med? Vill du också lära dig kan du klicka HÄR .

Ni kommer väl ihåg att det är alla hjärtans dag på torsdag? Och om jag vore ni skulle jag absolut sätta ihop en egen bukett precis som jag gjorde, för visst känns det mer personligt då! Annars finns det såklart att beställa HÄR eller hos flickorna på Interflora här i Gävle.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229