Budgivning på villan!

Hur går det egentligen med det där jäkla drömhuset hon skriver så mycket om?

Jaaa ni, det ska jag berätta för er nu! Vi var som sagt på en visning i detta fantastiska hus i Södra Villastaden i Gävle. Ett område som jag har gått och dagdrömt om att bo i. Efter den första visningen var J även där en gång till, och på båda visningarna var det otroligt mycket människor. Ska jag vara ärlig skrämde detta mig lite.

Huset var nästintill perfekt! SÅ stort, fantastiska rum, tre kakelugnar, otroliga gamla trägolv PLUS en uthyrningsdel som man skulle kunna få in en stor del av månadskostnaden ifrån! Det är inget hus som poppar upp på hemnet varje dag om man säger så...

Men då det var så otroligt mycket folk på visningarna blev jag och J lite tillbakadragna. Vi antog att budgivningen skulle skjuta iväg mot priser vi bara drömmer om. I och med det började vi prata om hur bra vi faktiskt bor. Hur fräsch vår lägenhet är, och att vi dessutom kan bo här lääänge till då det är en trea. Men så kom dagen när budgivningen startade, och EN spekulant la bud?!? Vi bara väntade på att det skulle ramla in fler bud, men icke... Ångesten som uppstod hos oss då går knappt att beskriva. Priset skulle ju springa iväg? Efter flera samtal fram och tillbaka om positiva och negativa saker med huset, samt vår lägenhet, kom vi dock fram till att en villa inte passar oss just nu! Fastän det kändes lite tungt att erkänna.

Så mina damer och herrar, ni får stå ut med bilder och uppdateringar från vår kära lägenhet ett tag till! Hoppas att det känns okej ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229