BRUNCHIN’

Vad händer? För andra gången på bara två veckor ligger jag alltså hemma i soffan, iklädd Arsenal-tröja, smaskandes på popcorn och choklad... Ja de sistnämnda var väl kanske inte så konstigt, för han måste ju muta mig nått sätt. Men men, vad gör man inte för att sambon ska bli nöjd för en kväll!

Imorgon kommer jag att ha en väldigt annorlunda och spännande arbetsdag. Jag ska nämligen representera ambulansen som tillhör Akademiska Sjukhuset på en mässa på Högskolan i Gävle. Jag älskar när man får göra lite annat inom jobbet, så det här passar mig perfekt. Så om ni pluggar där tycker jag verkligen att ni ska passa på att komma och hälsa på mig!

Jag tänkte att jag måste passa på att visa er lite bilder på den, heeelt fantastiska, brunchen som jag åt med några brudar i lördags. Ja ni ser ju bara på bilderna!! Vi ställde oss i kö utanför Absint som det heter redan 25 min innan det öppnade, och jäklar vilken tur det var. Det måste ha varit nästan hundra pers i kön när det väl släppte in oss. Jag har ätit brunch där förut, men wow vad jag blev positivt överraskad den här gången. De hade verkligen steppat upp sig på flera plan måste jag erkänna, och smakerna på både varmrätter och efterrätter hade blivit betydligt mycket bättre!

Hoppas att ni har en fin kväll, vi får väl se hur länge mitt tålamod klarar av den här fotbollsmatchen...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229