Postad i: Allmänt

Början på slutet!

Idag var det alltså dags! Idag gick jag min första introduktionsdag på jourmottagningen i Tierp, stället som jag numera ska kalla min arbetsplats, och stället som kommer att vara min sista anhalt innan jag går på min ledighet inför förlossningen.

Det var med kluvet sinne som jag gick upp när väckarklockan ringde imorse. Från att ha myst runt på Yasuragi till att slängas in på en ny arbetsplats var kanske inte det mest skonsamma, men ärligt talat så är det väl aldrig lätt att gå tillbaka till att jobba efter att ha haft semester. När jag gick till tåget imorse tänkte jag på mina fem dagliga ”tacksamhets-saker” i livet, och fastän det tog emot lite så var en av sakerna att jag är tacksam över att jag faktiskt har ett jobb att gå till. För det är ju ingenting man bör ta som en självklarhet, någonsin.

Nu sitter jag här på tåget hem och strålar. Jag strålar för att dagen har gått så himla bra, och för att jag känner att dessa 5 veckor inte alls kommer att vara så jobbiga som jag hade tänkt mig. Det är en jättemysig stämning på denna jourmottagning, och jag ska verkligen ta vara på dessa veckor och försöka lära mig så mycket nytt som möjligt! Sen strålar jag nog för att april bjuder på så jäkla fint väder också..

Så tack livet för att jag får må så bra som jag gör just nu, och för att denna dag kändes så himla bra. Jag lovar att vara tacksam för det varenda eviga dag!

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer

linnearosengren
linnearosengren,
Ja strålar det gör du verkligen. ☺️ Och bra grej med en tacksamhetslista det måste jag med skaffa mig en. kram på dig <3nouw.com/linnearosengren
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Men gulle dig, tack!! 🥰 ja visst är det? Så enkelt, men så värt! Kram kram nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229