Postad i: Allmänt

Bonusmoster hjärta Superludde

Gudars så tidigt detta inlägg är skrivet! Men vad passar inte bättre än att fördriva tiden på tåget mot jobbet med att berätta om min underbara dag igår?

Det finns faktiskt en anledning till att vi kallar den här söta lilla killen för Superludde. För har man klarat av en operation av hjärtat när man är bara något dygn gammal, då är man en riktig superhjälte. Jag är så lycklig över att allt gick bra under de där timmarna, så det för nästan ont i mig när jag tänker på det!

Igår fick jag i alla fall besök av den här lilla superhjälten och hans mamma. Och det var längesedan jag längtat så mycket efter ett besök måste jag erkänna. Vi åt lunch, pratade ikapp, strosade en sväng på stan och fikade dessutom innan deras bil rullade mot Hudik igen. Och de där timmarna som jag fick spendera med två av mina favoriter var helt underbara! Tänk vad vänner och bebisar kan göra mycket för humöret.

När J kom hem från jobbet tog vi bilen mot Furuvik för middag hos fina vänner. Så visst måste man erkänna att vissa måndagar är bättre än andra? Nu ska jag jobba i två dagar, sen lyfter flyget mot Riga och en helg full av mys.

  • Postad i: Allmänt
  • Nära Bomhusvägen , Gävle

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229