Postad i: Allmänt

Bio

Någonting jag tycker väligt mycket om att göra, och som jag och Jakob gjort till vårt vardagslyx, är att gå på bio. Sist vi skulle gå sa en av Jakobs jobbarkompisar: Åh vad mysigt, se till att passa på medan ni inte har en massa barn hemma... haha! Men när hon sa det fick man sig en liten tankeställare, att det faktiskt är vädligt mysigt. Och att man verkligen ska passa på när man kan! 

Förra veckan var vi på Dracula Untold. Den var rätt kort, men väldigt bra. Den var absolut inte som man trodde att den skulle vara, men det var inte negativt alls. Det är nog inte en film som alla skulle gilla, då den var väldigt overklig. Men vi som gillar fantasy och annat overkligt tyckte iaf om den!

Idag drog Fanny med mig på Gone Girl. Och det enda jag kan säga är - Vilken fantastiskt jäkla sjuk och bra film! Det är en thriller gjord efter en bok, och den författaren måste helt ärligt vara ett geni. Den var psykiskt obehaglig men jäkligt bra gjord och riktigt spännande. Man rös i hela kroppen när eftertexten kom, både för att man var lite uppskrämd men också för att den var så bra! Jag rekommenderar den starkt till alla ni som läser det här inlägget!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229