Postad i: Resor

Bildbomb från fantastiska Åland

Just nu sitter jag hemma i pappas hus i Hudiksvall alldeles själv. J åkte nyss hemåt mot Gävle för att spela golf i några dagar, så jag passade då på att stanna här istället för att sitta hemma i Gävle och uggla. Vi har haft en riktigt rolig helg fylld med kalas av alla dess slag, så jag känner mig faktiskt lite sliten måste jag erkänna!

Som jag berättade spenderade jag, J och våra grannar två nätter på Åland förra veckan. Det var våra grannar som visste om några härliga hotell på den lilla ön, och dessutom också en himla massa mysiga restauranger m.m. Och jag måste erkänna att det inte riktigt räcker med att säga "härliga" hotell när man pratar om Havsvidden som var vår första anhalt. Vilket ställe alltså! Jag var helt chockad av hur vackert det var när vi kom fram och fick se denna otroliga oas. Vi körde så långt norrut, och så långt bort ifrån all annan civilisation, som vi kunde komma på Åland. Och då hamnade vi alltså här! Jag låter bilderna tala för sig själva.

Under dygnet som vi spenderade på Havsvidden gjorde vi inget annat förutom att sola, bada och äta god mat, Mitt på dag nummer två tog vi bilen mot nästa anhalt, som var Mariehamn. Även där strosade vi runt och åt god mat, och hann dessutom turista lite. Jag måste erkänna att jag även är positivt överraskad av denna lilla stad, då det fanns så otroligt många fina hus och mysiga ställen att hänga på. Om ni behöver tips på restauranger har jag HUR många som helst som ni måste testa!

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229