Postad i: Bebis

BEBISLYCKA!

Mållös är bara förnamnet... Chockad, överväldigad, lycklig, stolt. Ja, vad ska man kalla denna flodvåg av kärlek vi har fått det senaste dygnet?
Som många av er kanske såg på Instagram under gårdagen, så gick jag och min Jakob ut med vår fantastiska lilla hemlighet som vi njutit av den senaste tiden. Vi fick äran att se vårt lilla mirakel som ligger och myser i min mage på självaste alla hjärtans dag, och det kändes som en självklarhet att berätta för alla andra vad som väntar oss om några månader då också.
Den här lilla människan som alltså växer sig större och större för varje dag kallas lilla Plutten, men också för vårt lilla mirakel. Det har varit några månader av allt ifrån lycka, till oro och en himla massa tårar nämligen... Och det har varit alltifrån en självklarhet att vi igår skulle få se denna lilla krabat på bild.
Efter igår var det dock som att en stor sten släppte från både mitt och Jakobs bröst, och vi bara strålade när vi gick ut från sjukhuset hand i hand. Tänk! Att om några månader blir vi föräldrar... Helt j*vla sjukt, om jag får uttrycka mig så.
Så när jag i början sa att vi har njutit av denna hemlighet kanske jag överdrev, för det har varit väldigt o-njutbart många dagar. MEN, efter igår så bestämde vi oss. Från och med nu ska vi bara njuta... Varje timme, varje minut och varje sekund. För wow så häftigt detta känns!
Tack igen för all kärlek igår, jag är helt mållös <3

  • Postad i: Bebis
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

emmialfredsson
emmialfredsson,
Åh, stort grattis till er!! 👶🏼✨nouw.com/emmialfredsson
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Tack snälla du 😍😘nouw.com/tildakristinholmberg
Emma Engström
Emma Engström,
Nämen åhh, massor av grattis till er verkligen! <3nouw.com/emmaengstrom
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Tack så himla mycket <3nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229