Postad i: NEW IN

Att skjuta upp och förneka...

Ni vet när man var liten, när kinderna värkte så det ilade i dom av kylan, så mycket så att man var tvungen att gå in för att tina upp dom... Ja, så kändes det på min promenad i förmiddags. Fastän det låter negativt är det någonting jag verkligen uppskattar. För hur ofta är man ute och får känna av naturens krafter nu för tiden? Jag är det alldeles för sällan, och det tror jag att det är fler som kan hålla med om.

Efter min promenad lämnade jag in mina stövlar hos skomakaren, vilket är något som jag har skjutit på i ungefär ett halvår. Och efter det fick jag rå om Anna på en lunchdejt. Vi sågs redan vid 10, drack kaffe på Lido, sedan vid 11 började vi äta av deras soppbuffe som alltid är lika god och mysig. Vi två har alltid så mycket att prata om, så vi behöver några timmar på oss när vi ses!

Efter detta tänkte jag göra något som jag har skjutit på senaste åren... Och det är att boka tid för fotvård. Alla som känner mig vet att jag HATAR fötter mer än någonting annat, och mest av allt hatar jag när någon tar på mina egna. Alltså usch, jag får panik bara jag tänker tanken nu. Men väl där så var det stängt. Är det ett tecken tro? Aja, jag får göra ett nytt försök en annan dag (kanske).

På tal om att det var sjukt kallt idag så fick jag hem lite sommarklänningar för några dagar sedan. Så i eftermiddag strosade jag runt i dom och låtsades att det var sommar! Tjejen som lever lite i förnekelse...

Snart kommer J hem, så jag ska slänga ihop någon god middag och invänta honom. Sen blir det soffan resten av kvällen!

  • Postad i: NEW IN
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229