Postad i: Bebis

Att sitta i samma båt

God eftermiddag från soffan i vardagsrummet! Hur har er dag varit hittills? Min har varit rätt lik många andra dagar med Mille, vilket betyder att den varit alldeles underbar. Vi har hunnit med en promenad, besök från svärfar och mys här hemma. Både imorgon och på fredag har vi lite planer under dagarna, så jag kände att en hemmadag passade alldeles perfekt idag.

Igår var vi på BVC för vår första träff med vår tilldelade föräldragrupp. Utan att egentligen ha några förväntningar kan jag meddela att jag gick hem med ett leende på läpparna. Alla som var där var riktigt trevliga, och det kändes så jäkla skönt att få prata med några som faktiskt sitter i samma båt som en själv. Den här båten som innebär sömnbrist, blöjbyten och amning mest hela dagarna. Vi hade så trevligt att vi faktiskt bestämde oss för att ses för en lunch redan på fredag, vilket känns så himla roligt.

Det har tagit mig fram till ungefär nu att smälta allt vad bebisliv innebär tror jag. Eller ja, det hela började sjunka in för någon vecka sedan, och det är egentligen sedan dess som jag känt för att börja hitta på saker om dagarna. Jag vet inte om jag är ensam om att ha upplevt detta, men det känns i alla fall väldigt skönt att äntligen ha hittat energin och lusten till att börja göra saker igen. SÅÅÅ den här föräldraträffen hade verkligen bra tajming!

Ha en fin kväll allihopa!

  • Postad i: Bebis

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229