Postad i: Hemma hos oss

Att mötas av detta när man kommer hem!

När man kommer in i vårt trapphus möts man av en underbar doft från eukalyptus, när man sedan kommer till vår dörr ser man en helt fantastisk julkrans hänga där och välkomna en hem! Jag fick äran att pryda vår ytterdörr med denna kreation från Ivar Ericssons Blomsterhandel förra veckan, och jag kan inte vara mer än nöjd!

Madde som äger blomsterhandeln har verkligen förstått vad jag är för person, för när jag ber om någonting och kommer dit för att hämta så blir jag alltid förvånad över hur hon lyckats så bra. Nästan så hon känner mig och min smak bättre än jag själv. Är det möjligt tro? Dom har valt att göra varje krans efter beställarens önskningar där, så vill man ha en unik krans, som ingen annan har, då ska man verkligen gå dit! Handeln ligger här på söder i Gävle, rätt så nära Coop. Så har ni vägarna förbi tycker jag verkligen att ni ska smita in!

Igår kväll kom vi hem från en riktigt mysig helg i fjällen! Vi slängde oss i soffan direkt, beställde pizza och kollade på en julig romantisk komedi från Netflix. Kvällen avslutade vi sedan med att klä julgranen till julmusik. Mysigt va?

  • Postad i: Hemma hos oss
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229