Postad i: Hemma hos oss

Att en liten stund kan betyda så mycket

God eftermiddag fina fina ni! Jag hoppas att du njuter av dessa fantastiska vårdagar vare sig du är på jobbet eller hemma. Att det nu är mer ljus tid än det är mörk gör att det känns som att allt vaknar till liv igen. Nu har vi verkligen bara ljusare tider framför oss, och det känns SÅ välbehövligt just nu!

Jag jobbade natt nu mellan tisdag och onsdag, och jag och min kollega hade verkligen ett bra pass tillsammans i ambulansen. När jag kom hem imorse drack jag kaffe medan J gjorde sig redo för sin jobbdag, och efter frukost tog jag en promenad längst Gävle strand med P3 dokumentär i öronen. Jag kan verkligen tipsa om det nyaste avsnittet som handlar om Häktesmordet i Huddinge som du hittar HÄR.

När jag hade lagat lunch gjorde jag i ordning min lilla snösoffa på gården som ligger i perfekt solläge just nu. Och till min förvåning kom J och gjorde mig sällskap. Vi drack kaffe och njöt av solen, och det kändes som att vi fick riktig kvalitetstid tillsammans under den lilla stunden. På tal om kvalitetstid har vi planerat in en riktigt lyx-påsk nästa vecka!! Berättar mer inom kort.

English? PRess here to use google translate.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229