Postad i: Allmänt

Att det krävdes 26 år och en graviditet för att förstå...

Att ha tiden att bara vara. Att ha tiden att göra precis vad jag vill. Att ha tiden att ta hand om mig själv och lilla Plutten i magen. Ja, att ta en semestervecka nu mittemellan två jobb var bland det bästa besluten jag någonsin har tagit, just för att bara göra ingenting.

Jag är en otroligt känslig människa. Känslig för stress, känslig för för lite sömn och främst av allt, känslig för hur och när jag äter. Hela min familj är egentligen ganska känsliga för just lågt blodsocker, och det är fasiken inte kul. Att bli ett litet monster bara man blir hungrig är fruktansvärt, och att det skulle ta 26 år och en graviditet för att lära mig detta är ju helt ofattbart. Jag har, som ni förstår, ätit väldigt mycket nyttigare och mer regelbundet under hela dagarna sedan jag fick reda på att jag var gravid. Och jag mår SÅ HIMLA BRA av det! Både det bästa och det sämsta med det är ju att det bara är jag som kan påverka detta, men jag hoppas verkligen att jag håller i det och är lika duktig när bebisen väljer att komma ut. Just för att sömnen och orken då inte kommer att vara på topp!

Jag strosar i alla fall runt här hemma och myser med magen hela dagarna nu. Igår var jag på spinning, och sen bakade jag både hallongrottor och gjorde müsli. Båda blev riktigt lyckade, så recept kommet inom kort. Om några timmar ska vi till barnmorskan för ett litet besök, vilket ska bli jättemysigt!

  • Postad i: Allmänt
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Jag blir inte ett litet monster när jag är hungrig 😊nouw.com/simonandersson
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Haha det ska du vara glad för 😅nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229