Postad i: Resor

Äntligen i Nerja, Spanien

Äntligen sitter vi här i solen! Äntligen känner man d-vitaminbristen sakta försvinna, och äntligen kan vi njuta av en välbehövlig ledighet i några dagar.

Vi har nu hunnit avnjuta en eftermiddag, kväll och morgon här i Nerja, Spanien. Vi är ett gäng på fem personer som landade här på solkusten för att hälsa på Tim och Malin igår, och gud så jag har längtat. Just nu sitter vi faktiskt på en tennisklubb då nästan hela gänget är med och slåss för att bli bästa paddel-laget för dagen. Jag och svärmor njuter samtidigt av en varsin latte och en bok i solen, men agerar såklart också hejarklack då och då.

Vi har inte så mycket planerat resten av dagarna, men hoppas såklart på att kunna ligga lite på stranden. Här nedan bjuder jag på några mobilbilder från vårt första dygn, men lovar att uppdatera med bättre bilder inom kort. Jag måste nara hinna njuta först och främst!

  • Postad i: Resor
  • Nära Calle las Chorreras, , Nerja, Málaga, Spanien

Gillar

Kommentarer

emmialfredsson
emmialfredsson,
Vad världen är liten! Åker dit i april, så hoppas det kommer massa tips sen 😍nouw.com/emmialfredsson
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Haha ja verkligen!!! Åh men dey lovar jag 😍 kolla även in @MalinHillgren här på Nouw, hon som bor här har garanterat en massa tips! nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229