Äntligen beställt två drömlampor!

Innehåller affiliate-länkar

När det är hela 30% rabatt på de två lampor man har suktat efter i flera veckor så får man faktiskt slå till. Dessutom fick vi faktiskt 40% på den ena då J blev kund på Ellos, så det blev nästan så att vi sparade pengar. Nästan.

Men helt ärligt, är de inte helt fantastiska dess två godingar som ni ser på bilderna nedan? De kommer att passa perfekt i vårt vardagsrum nu med den nya soffan, och dessutom så slipper vi sitta i ett becksvart vardagsrum framöver. Vi lånade två lampor av Jakobs bror till våra vardagsrumsfönster för ett tag sedan, så efter att vi lämnat tillbaka dessa har vi inte tagit tag i att hitta några nya. Men nu när det börjar bli riktigt mörkt på kvällarna så märkte vi att jakten på de perfekta lamporna måste börja. Den vänstra lampan har jag som sagt kikat på i flera veckor, men den högra hittade vi faktiskt idag när vi skrollade runt. Hoppas nu att de är lika snygga som på hemsidan!

Ni hittar till bordslampan HÄR, och till golvlampan HÄR (betallänkar). Som sagt är det hela 30% på massor av lampor, så in och kika!

Gillar

Kommentarer

amandasääv
amandasääv,
Väldigt annorlunda men såå snygga😍nouw.com/amandasääv
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Exakt så känner jag också 😍nouw.com/tildakristinholmberg
Fredrikapersson
Fredrikapersson,
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229