Postad i: Resor

Äntligen är vi här!

Iklädd underställ och tjocksockar ligger jag just nu i soffan framför brasan i Vemdalen! Jag och J tog bilen hit upp igår på dagen, och när vi kom hit möttes vi av en stjärnklar himmel och upplysta slalombackar. Det är något speciellt med att sitta och kolla när pistmaskinen pistar backarna varje kväll, det blir liksom som harmoni och ett lugn i hela kroppen.
Jag har verkligen längtat efter den här helgen och stugan här uppe. Och en sak som bidrar till att det skulle bli extra mysigt att spendera några dagar här var såklart den nya jacuzzin! Vi invigde den nästan direkt igår kväll, och vilken dröm det var alltså. En vackrare utsikt får man leta efter!

Ikväll kommer ett efterlängtat, stort, gäng hit och ansluter. Syrrans familj, brorsans familj, pappa plus hans fru och dessutom följer syrrans ungars farmor med. Vilket jag tror kommer bli jättemysigt! Resten av helgen kommer troligtvis att bestå av skidåkning, god mat, lek och skratt. Håller ni med om att det låter som en väldigt bra helg va?

  • Postad i: Resor
  • Nära Vemdalsskalet Jaktstigen , Vemdalen

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
Men vad mysigt <33 nouw.com/elllensvensson
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Ja här mår man 😍nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229