Postad i: NEW IN

Ännu en ribbad favoritklänning

Innehåller affiliate-länkar

God förmiddag raringar! Jag sprudlar fortfarande av lycka efter min underbara söndag. Det är helt fantastisk att strosa runt hemma och dona med alla presenter, samtidigt som jag försöker njuta av den sista tiden med magen nu!

Just nu sitter jag på tåget som ska ta mig mot Tierp! Där blir jag upphämtad av två kollegor på ambulansen, och vi ska tillsammans åka och hälsa på en tredje kollega i Uppsala. Tobbe som han heter har nyligen fått barn, och dessutom har han också bytt sin tjänst från Tierp till Uppsala ambulansstation. Det var flera månader vi sågs allihopa, och då vi jobbade i samma grupp innan känns det som att vi har mycket att prata ikapp. Förstå att vi är vana att sitta i samma ambulans i typ 14 timmar i sträck, då pratar man om allt och ingenting kan jag lova.

Vi ska bara vara där i någon timme, sedan rullar vi hemåt igen. Ikväll ska nämligen jag och J faktiskt knäppa ännu fler gravidkort. Denna gång utomhus! Dock måste vi vänta tills sent ikväll då vi vill få till korten medan solen går ner. Snaaaart kan jag visa resultatet av både första och andra fotograferingen. Vi är mer än nöjda om jag säger så!

Min, helt underbart sköna, klänning hittar du HÄR(betallänk) med 20% rabatt. Än en gång är det INTE en gravidklänning.

  • Postad i: NEW IN

Gillar

Kommentarer

linnearosengren
linnearosengren,
Du hittar så snygga outfits hela tiden. 😍nouw.com/linnearosengren
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Men tack snälla du 😘nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229