Postad i: Resor

Ångest och lycka samtidigt...

Exakt så som rubriken lyder, så känns det inom mig just nu. Jag och J har precis checkat in på ett hotellrum i Stockholm ENSAMMA. Ja, Millian är hemma i Gävle och myser järnet med moster medan föräldrarna är och roar sig i huvudstaden. Jag har knappt vågat berätta att vi ska åka iväg, för det är så otroligt många som har åsikter om just detta... Att lämna sin 4-månaders hemma för att åka iväg ensamma. Men vet ni, nu skiter jag i alla åsikter, för det spelar ingen roll vad någon annan tycker om det känns bra för oss. Jag tror på talesättet att ”om man inte tar hand om sig själv kan man inte ta hand om andra”, och just nu var detta så välbehövligt för både mig och J. Ni ska inte tro att det var lätt att lämna hemmet... Jag har redan gråtit två gånger. Men jag vet att Mille har det bra hemma, och att det antagligen är värst för oss föräldrar.

Vi två Harry Potter-nördar ska faktiskt på en konsert här imorgon. Det kommer att vara en orkester som spelar låtar ur första filmen samtidigt som man ser på den tror jag. Lite oklart, men en sjukt rolig födelsedagspresent från J till mig. Så egentligen hade vi inte behövt sova här inatt, men precis som jag nämnde innan kände vi att detta skulle vara så välbehövligt för oss. Antagligen kommer jag att sova skitdåligt hela natten bara för att jag kan sova, men vad gör det? Att få vakna när vi vill och dricka kaffe med Stockholm som utsikt kommer att vara helt underbart. Vi uppgraderade oss när vi checkade in, så nu sitter jag på 15e våningen och kikar ut över staden medan J duschar.

Så ja, ni med åsikter, håll dom för er själva idag. För nu ska jag njuta av dessa timmar med min kille <3

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

Camilla
Camilla ,
Åh ni gör såå rätt! Ni gynnar er själva men gör även att plutten blir trygg av att sova med andra. Tror det är bra att börja med det tidigt. Njut av att sova ostört en hel natt, det är ni så värda!
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Tack så himla mycket för peppande ord! Jag tror också att det är precis så, och vi har verkligen uppskattat varenda sekund här ensamma (saknar dock lillen såklart...). Kram på dig!nouw.com/tildakristinholmberg
Storasyster
Storasyster,
Mille sover som en stock och nu ska moster göra detsamma! Njut av varandra, det förtjänar ni ❤️nouw.com/storasyster
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Du är världens bästa ❤️nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229