6 år med honom!

6 år…. Hela 6 år! Jag blir kluven när jag tänker på att jag har fått spendera mitt liv med Jakob under de här fantastiska åren. Först känns det som att det var igår som jag träffade honom på en födelsedagsfest för första gången, men sen när jag tänker tillbaka på allt som vi har gjort känns det som att vi har varit med varandra en hel livstid.

Våra år tillsammans har verkligen inte varit som en dans på rosor. Ni som känner mig och mitt temperament vet att jag inte är en lätt person att leva med alla gånger, och ni som känner J och hans förmåga att försvinna in i sin egen bubbla vet att även han har sina brister (åh herregud, haha). MEN det som de flesta av er som känner oss också vet är att vi har en jäkligt bra förmåga att komplettera varandra!

Jag älskar att komma hem till vår lägenhet och mötas av honom efter jobbet, och jag älskar att uppleva både livet och världen med honom. Jag kan se fram emot allt vi har att uppleva i framtiden, men jag njuter också av nuet och att få kalla honom MIN varje dag! Istället för att säga tack till Jakob för att jag får ha honom som min fästman säger jag high five till oss istället. High five till att vi står ut med varandra, och samtidigt älskar varandra som vi gör. För jag älskar dig till månen och tillbaka, och jag vill leva resten av alla mina år med dig!

2012-04-08 <3

English? Press here to use goole translate.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229