Postad i: Allmänt

25 år och redan ryggproblem...

Ni som har umgåtts med mig de senaste veckorna har garanterat fått höra om hur otroligt ont jag har haft i ryggen och mot framsidan av revbenen. Jag har försökt träna, stretcha, gått på massage, stått och försökt massera mig själv med en tennisboll mot väggen (!?), använt liniment och tagit en massa smärttabletter… Men ingenting har hjälpt. Istället har smärtan bara blivit värre... Så igår kväll när J satt och masserade mig i soffan och tårarna bara rann ner från kinderna skickade jag ett desperat sms till vår gamla hyresvärd som jag vet jobbar som kiropraktor, och turligt nog fick jag komma till honom redan klockan 13 idag.

Det är bland det sjukaste jag har varit med om, men samtidigt det mest fantastiska! Så mycket som min ryggrad knakade trodde jag inte att det var möjligt att den kunde. Men vilken känsla efter!!

Jag ska dit igen redan på tisdag, och sen har jag även bokat in massage om 3 veckor, så nu jäklar ska den här ryggen fixa till sig. Jag har en lång och svag rygg med mycket svank och dessutom några kotor som vill dra sig åt fel håll… Så ja, det är väl bara att börja träna försiktigt och, som BG (kiropraktorn) sa, inte sitta men benen i kors, vilket gör ryggen ännu mer sned. Om ni behöver hjälp av en fantastisk kiropraktor här i Gävle hittar ni hans hemsida HÄR.

English? Press here to use google translate.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229