Jag är så hemskt ledsen att jag inte har bloggar på så sjukt länge, jag har varit sjuk sen har jag inte vetat vad jag ska blogga om, men ville bara säga det och idag fyller jag år!! (varning för fula bilder, men detta är lite från idag)

Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ingen uppdatering dem 3 senaste dagarna, jag vet inte varför faktiskt, har väl inte orkat och bara varit allmänt tråkiga dagar. Ska försöka blogga mer nu, menar det nu också, haha. Ska sova nu iallafall ska upp tidigt imorgon. 

Puss.

Likes

Comments

Hej, vaknade vid 11 idag och gick upp och jag och stassi började göra pannkakor med hennes syrra som vi sen åt, dem var verkligen jätte goda. Vi har bara legat i sängen hela dagen vilket faktiskt har varit skönt, för har varit väldigt trött. Nu ska vi snart ut förmodligen och träffa kompisar. Ni får ha det så bra!

Puss.

Likes

Comments

Jag vaknade strax innan 1 idag och jag var så trött, jag gick ner och åt frukost med stassi. Sen så hjälpte jag henne och hennes syrra att fixa i deras rum till strax efter 4 och sen hämtade mamma mig och vi körde och handlade mat. Nu är jag hemma och äter, köttbullar med potatisgratäng. Efter jag ätit så ska jag dra mig till stassi igen för att sova där idag igen, haha.

Puss.

Likes

Comments

Som jag sa i mitt förra inlägg så skulle ju jag och min kompis till stan och fika och kolla i lite affärer, det slutade med att jag kom hem med 2 stycken grejor från H&M och det var en eyeliner och ett nytt lip balm.

Puss.
Likes

Comments

Idag ska jag och min kompis ner till stan och fika och kolla i affärer osv, sen ska jag sova hos henne och så ska vi ut lite senare för att träffa kompisar. Men ni får ha en jätte bra dag.

Puss.


Likes

Comments

Förlåt för jag inte har hunnit med något inlägg idag, mycket skola sen träffa kompisar och så, men jag lovar i helgen kommer det komma bilder och inlägg.

Puss.

Likes

Comments

Jacka: Hollies
Tjocktröja: Cubus
Vit långärmad: H&M
Jeans: Lager 157
Skor: Uggs

Likes

Comments

Tjena, idag så är det torsdag, dagarna går så sjukt fort ​kändes som det var måndag typ igår. nästa vecka är det efterlängtat lov, som jag ska tillbringa med kompisar, god mat, och allt man kan tänka sig, haha. Idag slutar vi kl, 14;00 och vår sista lektionen har vi gympa och till och med 2 timmars rast vilket är så gött. Det kommer komma lite fler inlägg idag eftersom vi slutar så pass tidigt och vi har ingen träning idag. 

Puss. 

Likes

Comments