1 Nyrakad - Är säker på att jag inte är ensam om att tycka om att vara nyrakad. När man lägger sig i sängen under sitt varma täcket och känner hur LENA ens ben är. Bästa känslan ju!

2 Bli kliad på ryggen - Alltsåååå, det bästa jag vet!! Älskar också när någon håller på med mitt hår, vet att många inte tycker om det men så fort någon rör mitt hår blir jag heeeelt avslappnad. Får rysningar i hela kroppen. Love it!

3 Att få någon att skratta - Jag älskar när människor i min omgivning skrattar, det klart man gör det?? Speciellt när någon skrattar åt mig, tycker om att bjuda på mig själv!

4 Max - Ohälsosamt, jag vet. Men det får man lov att vara ibland, dock är jag det alldeles för ofta hehe men GUD VA GOTT DET ÄR!! Det jag tycker om allra mest på Max är deras bearnaisesås!! Kan inte leva utan den.

5 Svarta plagg - Denna kändes som en tråkig punkt men faktiskt en väldigt sann punkt. Min garderob består minst av 70% helt svara kläder. Sedan bär jag också mörkgrått och vitt ibland men ALLTID när jag shoppar letar jag efter de svarta plaggen, eller tänker "-finns den i svart tro?" haha. Men ÄLSKAR verkligen färgen svart, "Black is not sad or depressed, It's fucking elegant"

6 Duschen - Brukar oftast tycka det är jobbigt att behöva duscha, men när jag väl står där i duschen i det varma vattnet så glömmer man liksom bort tiden och verkligheten på något sätt. Vilket är jätteskönt. Att bara få drömma sig bort en stund.

7 Att lukta gott - När en person påpekar att jag luktar gott blir jag verkligen jätteglad! Jag tycker det är en väldigt fin komplimang. Får ofta höra det när jag har på mig min favoritparfym "Si" vilket inte är så konstigt för den luktar ju sååå gott!!!

8 När jag känner mig fin - Det är en sak att vara fin och känna sig fin. Dagar när jag känner mig ful har jag inte lust att göra någonting alls, känner mig nedstämd och dagen blir bara sämst. Känner du igen dig i det? Det kan vara något litet som att håret inte känns snyggt. Men när jag däremot känner mig fin känns det som jag kan göra vad som helst, är helt fylld med energi och känner mig lycklig vilket är så himla härligt!!!
Juste, en sak till, NYKLIPPT HÅR - bästa bästa jag vet!!!

9 Nya skor -
Vem tycker inte om att ha på sig ett par nya fräscha skor? Jag minns när jag köpte mina första Primeboots, vilken lycka haha!! Enligt mig är skorna något av det viktigaste i en snygg outfit, ett par snygga skor löser det mesta!

10 Till sist men absolut inte minst, Att känna mig älskad - Att jag är omgiven av människor som bryr sig om mig, frågar hur jag mår, som vill träffas och säger att de gläds av att vara i mitt sällskap. Personer som skriver att de saknar mig. Det betyder så mycket, och ska tillägga en till sak Att älska andra - jag älskar såklart mina vänner och min familj. Det känns fantastiskt att ha personer omkring mig som jag bryr mig om, personer jag saknar lätt, personer jag är så glad att jag fått chans att träffa.

Ta hand om varandra!

Likes

Comments

Hur kommer man över obesvarad kärlek? Frågan kan verka enkel, det är enkelt att säga till sig själv att det är dags att gå vidare, att det är dags att sluta vara ledsen. Men ibland går det inte. Ibland finns denna känslan kvar ändå och oftast stannar den ett tag. Själv märkte jag att den inte hade någon lust att försvinna så lätt och snabbt som förväntat.

Det kan handla om svartsjuka. Själv är jag väldigt svartsjuk av mig och ni som också är det vet hur jobbigt det är. Jag kan lätt bli irriterad på mig själv när jag tänker på det eftersom det endast skadar mig själv. I det flesta fallen är jag svartsjuk helt i onödan, varför undrar jag då??? Men får aldrig något bra svar på frågan.

Tänkte gå igenom några tips på hur man kommer över någon.

Det du först bör fundera på är om du ofta hamnar i situationen där du faller för någon som helt enkelt inte vill besvara din kärlek. Psykologen Philip Shaver har skrivit i en artikel ’att bli förälskad i någon som kommer avvisa en är ett upprepat mönster för vissa’ .
Det man för fundera på är om man någonsin blivit kär i någon innan personen avvisat dig. Har du det? Jag känner igen mig jättemycket i detta, jag är ointresserad av personer som redan är intresserade av mig. Men så fort personen inte längre skriver till mig, eller ger mig uppmärksamhet blir jag plötsligt intresserad. När jag började tänka på detta hjälpte det mig jättemycket, jag ville ju inte ha honom -innan han inte ville ha mig.

Det är också jätteviktigt att man inte ser ner på sig själv, tänka att man inte är bra nog. Det klart du är. Men ibland funkar det bara inte, ibland är det inte rätt även fast man vill att det ska vara det. Blicka framåt istället!

Ett annat tips är att faktiskt inte ha kontakt med personen alls, det kommer endast bli jobbigt för dig. Det kan jag lova dig. Jag är medveten om att alla inte har det så lätt med att tex avfölja personen på olika sociala medier osv. Du kanske inte vill det heller men det kommer hjälpa dig. -Men isåfall, håll dig på avstånd för det är väldigt väldigt lätt att man överanalyserar saker.
Annat tips är att man börjar skriva med andra, ibland är kontakten med någon på dagarna det man saknar. Det kände jag, det blev så tomt, det var något som saknades. Men efter att jag snackat och fyllde tomrummet glömde jag helt enkelt bort vad det var som saknades från början. Se också till att du har saker att göra på dagarna, träffa dina vänner, umgås med din familj, åk till city -gör vad som helst!!

PRATA MED VÄNNER, that's what friend are for right? Prata prata prata prata, att gå runt med en klump i magen är ingen hitt. FY. Hata hata hata och därför måste vi prata prata prata.

En sista fråga, vill du verkligen vara med någon som inte vill vara med dig?


Jag tror på dig. Och som alla säger -man går vidare.

Likes

Comments

Khloe Kardashians nya jeansmärke Good American. Får sån lust att köpa ett par!! Speciellt efter man sett Kylie Jenner bära dem. Tydligen är det mer stretch runt rumpan och höfterna men är tighta på låren och vaderna.

"This is a denim revolution and with the help of my squad we are knocking down barriers! Shout out to all my diverse baddies out there... I'm proud of you!"

"This is all about loving yourself, no matter what,"

- Khloe


Likes

Comments

Tänkte beställa hem ett par till skinnbyxor, de förra jag beställde blev jag mycket positivt överraskad över. Det satt mycket bättre och bekvämare än vad jag hade förväntat mig! Nu har jag dock lust på att köpa ett par med lite detaljer på byxorna, som ni ser på bilderna. Jag tycker det gör stor skillnad när det händer något i tyget! Själv tycker jag att ett par svarta skinnbyxor är en klar favorit i garderoben, just för att det är så enkelt och snyggt.

Båda skinnbyxorna finns på Nelly.com

Likes

Comments

Orange ögonskuggor har absolut blivit en av mina favoritskuggor just nu, speciellt nu på hösten! Jag tycker överlag att orange är en väldigt snygg färg, inte bara som skuggor utan även som accessoarer och rouge(!) etcetera. 

Likes

Comments

Inte varit en vidare bra vecka hittills för min del, varit sjuk och legat i sängen i princip hela tiden. Druckit chai latte och ingefärashots som tusan!! Köpte här om dagen Chai Rooibos från Espresso house, den är jättegod verkligen! Så den rekommenderar jag till alla er där ute. 

Men i alla fall, som tur är jag på bättringsväg så jag ska se till att bli frisk fort fort fort.

Likes

Comments