Hejj! Nu är första skoldagen denna terminen avklarad. Så nu bliré helg. Nu ska jag till brätte och rida. Vet inte vem jag har eftersom vi har haft juluppehåll i några veckor. Ska bli kul att komma upp på hästryggen igen för det har inte blitt något på lovet eftersom Reika inte rids.

Men ha en fortsatt bra dag💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här kommer en liten sminktag med 13 frågor.

1. Vilken är din nuvarande favoritfoundation?
Har flera men använder aldrig foundation.

2. Favoritconcealer?
En från Elf

3. Din åsikt om lösögonfransar?
Tycker man ska ha sina egna men vill man ha så tycker jag man får ha det utan att folk ska kommentera det. Men skulle inte ha det själv.

4. Slänger du din maskara efter tre månader?
Om den är slut inte annars

5. Vilken är din favoritmaskara?
Har många favoriter

6. Rouge/Bronzer
Bronzer

7. Använder du någon primer?
Ibland

8. Favvomärke rent generellt på makeup?
Elf, Mabyline, Sleek finns massor bra

9. Vad är namnet på din favoritögonskugga just nu?
Har ingen favorit

10. Favvoläppstift?
Brukar inte använda

11. Favvoläppglans?
Ingen speciell favorit

12. Favvoblush?
Använder sällan men har en från hm som funkar bra

13. Om du bara fick använda tre makeup-produkter resten av ditt liv vilka tre saker skulle du välja?
Mascara, concealer och puder


Hoppas ni gillade denna sminktagen😘

Likes

Comments

Hello!
Just nu har jag och mamma lite hemma spa med fotbad, ansiktsmask, pedikyr och manikyr. Mamma tvingade upp mig jättetidigt så jag skulle orka gå upp imorgon.... Så har precis ätit frukost och är jättetrött. Blev en rostad macka och lite yoghurt. Senare kommer jag nog att träna för känner mig bättre idag. Ha en bra dag😘

Likes

Comments

Har haft en jättebra dag idag med många härliga skratt med 2 av mina allra bästa vänner. Blev ingen träning idag som sagt men blir nog det imorgon om jag inte blivit sämre. Imorgon är det sista lediga dagen innan skolan börjar:/Men ska bli kul att komma tillbaka till alla kompisar som man inte vart med under lovet.

Nu blir det iallafall film mys med mamma😘

Likes

Comments

Dagen har börjat bra. Jag sov över med en kompis i natt men hon skulle iväg och kommer tillbaka lite senare då min andra kompis också ska va med oss. Nu har jag precis hjälpt mamma att slinga håret och det blir nog inte så mycket att göra innan mina kompisar kommer mer än att ta det lugnt eftersom jag är lite förkyld och vill inte träna då.

Ha en bra dag:)

Bästa ponnyn<3

Likes

Comments

Hej! Har precis kommit hem från Överby. Handlade inget men blev en fika med bästa vännen iallafall. Nu blir det lite käk och att ta det lugnt en stund. Sedan ska vi till gymmet och titta priser för gymmkort. Ha en fortsatt bra dag💗

Likes

Comments

​Nu när det är nytt år så tänkte jag ta tag  i bloggen igen. Har saknat att blogga så länge så tänkte att det var kul att börja igen. Innan var det mycket hästar men nu har jag gjort om så att denna bloggen är med i alla kategorier. Så kommer bli mer träning och foto också. Men fortfarande mycket häst och vardagsliv. 

Jag hoppas att alla mina gamla läsare vill börja läsa min blogg igen! Ha det bra!

Likes

Comments

Hej! Nu sitter jag i bussen påväg till skolan. Det är inget speciellt i skolan idag, bara en helt vanlig skoldag. Vi slutar ganska tidigt idag, 14.10. Efter skolan ska jag inte göra så mycket men kanske va med en kompis eller så.

Ha en bra dag!💕

Likes

Comments

Heej! Först så vill jag bara säga förlåt för den dåliga uppdateringen. Igår var jag på Liseberg hela dagen och jag var tvungen att spara mitt batteri så kunde inte blogga igår.

Men nu tänkte jag berätta om hur det var på Liseberg igår. Det var jättekul! Jag var där med mina kusiner och deras föräldrar Det var jätte korta köer. Vi stog som längst i kö i 20 min en gång. Vi hade fått gratisbiljetter in och gratis mat och åkpass. De hade alla som var där igår fått.

Nu blir det skola!

Hadee💕

Likes

Comments