Header

Tilda
Ny blogg?!

Hej! Anledningen till varför bloggen har ekat tomt idag är för att jag helt plötsligt, från ingenstans fick ett ryck för att starta upp en ny blogg. Är helt enkelt väldigt less på den här bloggen och det känns som om det inte ger mig någonting tillbaka. Därför lämnar jag det här tom och låter den eka medan jag fortsätter från scratch under @Hydfors. Det är alltså där ni numera kommer finna mig och det känns väldigt konstigt men samtidigt väldigt bra eftersom jag då får en chans att starta om på nytt. Hoppas ni kikar in där istället!

Kram Tilda ♥

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Canon EOS 70D, Foto - Landskap
Allt ljus i Uppsala

Det här var också en utav de bättre sakerna under rundan. Men jag tror det eftersom den lämnat efter ett fint sken när den är inbyggd i en trädstam.

Järnbron var det som imponerade mig allra mest, men praktiskt taget hade det kunnat vara en helt vanlig juldekoration.

God morgon! Solen skiner, jag är ensam hemma och är ledig. En bättre start på dagen finns inte för mig! Därför halvligger jag i soffan med datorn i knät och har precis redigerat de här fotografierna som jag tog för någon helg sedan när jag var ute och gick med familjen samt Sanne i stan. Innan redigeringen var fotona halvkassa men nu är de riktigt fina tycker jag. Hoppas ni tycker detsamma!

Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, men jag blir väl hemma och tar det lugnt. Kanske tar en promenad i det härliga vädret. jag får se lite vad som känns bäst i dagsläget.

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Canon EOS 70D, Foto - Ätbart
Tacopaj

Min middag som jag värmde efter jobbet ikväll.

Hej! Har inte hunnit med bloggen särskilt mycket idag men ska försöka hinna med lite mer under morgondagen då jag är ledig. Min arbetsdag var rolig och lärorik då jag fick träffa massor av nya människor och spela spel med dem. På något sätt kände jag mig väldigt självständig där jag satt och förklarade hur spelet gick till för dem alla. Innan jobbet tittade jag på Grey´s en stund innan jag vid klockan tolv mötte upp Vera i Tunabackar för att handla lunch. Vi köpte bagels och det var så gott! Nu ligger jag i sängen igen och ögonen går i kors eftersom jag blir helt slut i huvudet efter dagarna som de här. Hoppas ni alla har haft en bra dag och att ni får sova riktigt gott inatt.

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Foto - Ätbart
A breakfast lover 

God morgon, eller god förmiddag! För mig finns det en obeskrivlig kärlek till morgonstunder, sådana när man får njuta av tillvaron och äta en god frukost. Det är tyvärr inte mycket som slår stunderna som dem. Jag börjar vid klockan tre i eftermiddag, vilket innebär att jag har väldigt mycket tid över. Men innan dess ska jag duscha, göra lunch och göra mig iordning. Min praktik var verkligen hur bra som helst och det har överträffat mig själv. Därför ska jag göra det bästa av tiden under de här veckorna för att få lära mig så mycket som möjligt. Men innan dess blir det lite Grey´s, vilket är standarden till min morgonstund.

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Foto - Porträtt, Foto - Landskap, Foto - Natur, Tips - Redigering
Redigering

Fotoredigering är inget komplicerat och jag gör samma procedur för varenda foto.

Dock letar jag efter ett bra program för redigering då jag är less på att redigera min foton här i Nouw. Redigeringen blir lite sisådär men ändå helt okej. Men vill ändå förbättra den.

Jag börjar alltid med att tillägga ljus > kontrast > highlighter, om det behövs > skugga

mättnad > i vissa fall värme > fade.

//Sommarfotografering i Kroatien med Vera, 2015//

//En kväll i Klint tillsammans med Linda, 2015//

//Fotografering med mamma i Kroatien, 2015//

//Sommaren, 2014//

//Min finaste vän, Linda i Klint sommaren, 2015//

//Klint nere i Småland sommaren, 2014//

//Olle i Kroatien, 2015//

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Tilda, Genom mobilen
Mall of Scandinavia 

Some mobile pics.

Ligger och halvslumrar i soffan då min kropp är slut på ork efter gårdagen. Gick ändå och la mig i tid igår för att få mina timmar men det hjälpte inte. Det resulterade istället med att jag vaknade tidigt och fick spendera min morgon tillsammans med en vild lillebror. Nu har han gått till skolan för sin första lektion och jag är hemma själv. Vet inte riktigt vad jag ska göra fram till halv tolv då jag ska vara i Salabacke tillsammans med min mentor för praktik. Kommer säkerligen sluta med en grötfrukost och ett avsnitt av Grey´s Anatomy. Men det återstår att se. Jag ska åtminstone försöka komma ut på en promenad idag för det behöver min kropp. Lite ny fräsch luft i en kombination med nytt syre. Bättre kan det knappast bli.

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Tilda, New In

De här pyjamasbyxorna var ett utav köpen jag gjorde på Mall of Scandinavia. Dessutom är dem mjuka och gosiga men framförallt väldigt söta. När jag såg dem visste jag att dem skulle bli mina om de satt lika bra som förväntat vilket det gjorde.

Hej! Vilken dag jag har haft. Intensiv och min hjärna håller på att explodera. Jag är verkligen inte van vid en massa intryck, särskilt inte från ställen som Mall of Scandinavia. Därför ligger jag i min säng och vilar mitt huvud från allt som har gått in och ut som en dörr på vift från min hjärna. Dock märker jag att det är sådana tillfällen som den här som gör att jag blir väldigt trött, vilket i sin tur leder till en cirkel där jag spinner neråt. Därför ska jag ta välhand om mig själv under de kommande dagarna. Sedan börjar jag även min praktik i Salabacke imorgon vid lunchtid. Jag är självklart nervös och jag vet inte om jag är redo men det är en fråga som återstår att se. Men jag ska ändå börja med max fyra timmar om dagen eftersom jag och min lärare tillsammans med skolsköterskan kom överens om. Ett beslut som för mig känns som en mycket bra idé. Nu ska jag ro om mig själv och förbereda mig inför morgondagen. Sov så gott!

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

INSTAGRAM - @tildahydfors