Några bilder på mig och min syster Tuva;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! I tisdags hade vi skolfoto, det gick lika dåligt som vanligt;) hahahahah. Tog en titt på klassfotot efter att vi tagit det, mitt ansikte var riktat neråt, och hade håret framför ögonen... aja. Det får bli som det blir känner jag;)

Bilderna nedan är inte från skolfotot utan jag och Julia bad en i vår klass ta bild på oss:)))

Hursomhellst, nu ska jag nog iväg och träffa några, hoppas ni har haft en bra fredag! Pusss<333

Likes

Comments

Hej! Jag frös mitt gymkort när sommarlovet började eftersom att jag visste att jag skulle resa så mycket och att det knappt skulle användas. 

1 september så öppnade jag kortet igen och sen dess har jag gått till gymmet lite då och då (oregelbundet). Men nu är träningen äntligen igång på riktigt igen! Det är inte så att jag tränar varje ex: Måndag, onsdag, fredag osv. Utan jag tränar 3-4 gånger i veckan, har dock inga bestämda träningsdagar. Tränade kondition i söndags, vader, lår, rumpa igår(måndag) och ska träna mage och armar idag, (och förmodligen lite ben också) ;)))

Hoppas ni har det bra! Pussss<33333

Likes

Comments

Denna veckan har varit min första "skolvecka". Har alltså haft mina första riktiga lektioner,(har dock inte jobbat så mycket utan mest introduktioner till ämnena). Lärarna som vi ska ha verkar faktiskt rätt bra! Vissa verkar väll lite sämre, men alla tror jag är bättre än dom jag hade i min gamla skola!;)
Hursomhelst,, idag ska jag göra synundersökning så att jag kan börja övningsköra! På lördag ska jag träffa Aurora och Alicia och på Söndag så ska jag träffa Hanna, Tilda, Sara och Leya från min klass, vi ska spela in en musikvideo, som vi har fått som uppgift i mediaproduktionen. Det verkar faktiskt rätt kul!
Iallafall, det är mina planer framöver;) hoppas ni hade en bra vecka! Pusssss<333

Likes

Comments

Idag 29/8 fyllde jag 16 år (äntligen!) ;) haft en skitbra dag med vänner och familj<33 tack alla!

Likes

Comments

Nu har snart en vecka gått sen jag började gymnasiet, imorgon är sista dagen denna veckan.

Jag är så sjukt nöjd med mitt val! Dessa fyra dagar som gått av veckan har varit riktigt bra! (igår va de dock inte skitkul, lekte typ i Slottskogen). Jag har träffat många härliga människor och jag känner bara en allmänt härlig stämning över klassen! Får hoppas att det håller i framtiden.

Aja, nu vet ni, jag har det bra;) så no need to worry;) Hoppas ni också har det!!! Pusssss<333333


​Ända bilden jag har än så länge;))) Hanna^^

Likes

Comments

Ja vet att ja lovade er minst ett inlägg från gc... men tyvärr hann jag aldrig skriva det:/ hoppas att det är lugnt:)
Iallafall, igår började jag gymnasiet (första dagen), Ska läsa media på NTI här i gbg. Första dagen var väll lite stel, inte så många som sa något, men får väll hoppas att det släpper snart;)
Aja, nu ska jag göra mig redo för "dag 2", wish me Good luck;))

Tröja-Ruth&Cirkle// byxor-Pull&Bear

Likes

Comments

Hej! Klockan är 09:06 och jag ligger i min mammas säng här på hotellet eftersom att jag och min syster såg en kackerlacka i vårt rum inatt!!! Så vi vågar inte sova där... hahahaha

Jag har nu varit här på Gran Canaria i 1 och en halv vecka och jag har haft det såsåså bra! Det kommer vara jättesvårt att åka hem här ifrån och veta att man inte kommer tillbaka hit på ett år eller mer! Det kommer verkligen vara jätte svårt!!!!

Iallafall, Jag tänkte att jag skulle skriva lite om varje dag i ett annat inlägg och sätta in lite bilder;) så att ni får hänga med lite! Så yes, det får bli nästa inlägg!


Puss<33333

Likes

Comments

Hej! Klockan är 14:47 och jag sitter på Londons flygplats (Gatwick). Vårt flyg från Sverige landade här i London nån gång runt 9 på morgonen idag, och vårt flyg går inte förrens klockan 19, gaten öppnar dock klockan 18:10. MEN...är ändå skitjobbigt att vi behövt sitta här å vänta så fruktansvärt länge! Mitt tålamod börjar verkligen att ta slut! När vi kom hit så började jag med att äta lite, efter det kollade jag på två avsnitt av skins. Sen försökte jag sova, och lyckades i ungefär 40 min. Efter det har jag bara försökt göra saker för att fördriva tiden, har gått runt i affärer, kollat på film, spelat the sims 4, lyssnat på musik, och klagat...

Nu ska jag försöka få tag på några vänner och skepa med dom! Hoppas jag lyckas för tror det är rätt tidsfördrivande!;)

Iallafall, hopas ni har det bra! Pussas<333

Likes

Comments

Imorgon är det bal för alla vi som går i 9an på brunnsboskolan. Får väll se hur det blir ;) ! Har ingen dejt, och hade heller inte planerat att ha någon ahahahha.
Sen, på torsdag och fredag så är det ju ledigt, vilket är sjuuuuuukt skönt! Jag hoppas på att träffa några gamla vänner då! Iallafall, ni får ha en bra dag!
Pussss<3333

Likes

Comments