Header

I slutet av förra året skrev Irena Pozar en krönika för Veckorevyn som var så klockren. En krönika om nyårslöften som går att uppnå och som man inte struntar i efter två veckor. Läs den HÄR eller klicka på bilden för att läsa resten av krönikan. GRYM är den!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

en som bygger upp dig
en som gör dig svag
det finns plåster som du måste riva av
​Plåster - Oskar Linnros 

Det är dags att gå vidare. Jag är så trött på ”vänner” som uppenbart prioriterar att umgås med andra men skyller på familj och jobb. Att vänskap handlar om ärlighet kanske är fel? Men det är ingen idé att du säger ”Jag ska plugga hela helgen” när jag ändå kommer att se på din MyStory att du är ute med andra. Men snälla gör mig en tjänst, säg det bara rätt ut.

Känns det värt att bara höra av sig när du vill ha stöd? Det är riktigt egoistiskt tycker jag. Och folk som bara finns där och tycker synd om en när man har det som värst är ännu värre. Jag har vid flera tillfällen varit med om ”vänner” som skriver till mig för att själva få uppmärksamhet genom detta. De tror att andra kommer tycka att de är bättre människor om de hör av sig till de svaga. Fyfan. En vän ska finnas där i alla lägen, även när allt är toppen.

Och, jag är inget jävla andrahandsval, kom ihåg det.


Likes

Comments

Fler sådana här dagar tack. Strålande sol och tvåsiffrig temperatur.
Idag fick vi reda på att matteprovet blir uppskjutet så ska sätta mig i solen och (förhoppningsvis) läsa ut svenskaboken och kanske ta en springtur till gymmet. Jag måste ju testa om mina nya löpardojjor är snabba ;)

Kram på er och hoppas att ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR // 5 HÄR // 6 HÄR

Jag blir alltid lite extra shoppingsugen när våren kommer. Väskan i mitten och skorna från VANS är verkligen wanted. Ljusa sneakers känns så fräscht till våren och sommaren, lite skitiga blir de med det är det värt!

Likes

Comments

Till mellis idag blev det avokadomacka med fetaost, mums!
Kom precis hem från skolan och håller på att fylla på energin med lite mellis. Blev dock inte mätt på mackorna så ska göra iordning keso med kanelstekta äpplen (ett till tips!) och sen fixa lite med bloggen. Efter det borde jag öppna matteboken och kanske även naturboken, men vi får se hur det går med det - brukar fastna med något annat...

Hoppas ni har haft en bra tisdag, kram på er

Likes

Comments

Den fantastiska resan - En underbar podcast med Noel Flike och Zara Larsson där de pratar om allt från feminism till näthat. En blandad kompott som gör de långa torsdagarna bättre.

P3 dokumentär - En dokumentär som tar upp stora händelser i Sverige och i världen. Tycker den är väldigt intressant och mina favoriter (har lyssnat på väääldigt många) är:
- Knutbydramat
- Mordet på Therese Johansson Rojo
- 11 september
Jag som är besatt av krim-världen lyssnar såklart mycket på den sortens program men det är ett väldigt blandat utbud.

Spår - Denna pod tar upp omtvistade kriminalfall och gräver djupare i vad som faktiskt hände. Mycket intressant pod om man som mig är intresserad av kriminalfall. Tror att det precis har blivit klart för en till säsong, yes!!

Fallet - Det här är en "grävpodd" från Aftonbladet. Än så länge tror jag bara att det finns en säsong, och där granskar de ett nästan 30 år gammalt fall. Precis som "Spår" är detta en väldigt intressant pod om man - återigen - som mig, är intresserad av kriminalfall.

Alex & Sigge - En podcast av Alex Schulman och Sigge Eklund där de snackar om allt mellan himmel och jord. En härlig pod som kommer ut på fredagar.

Ångestpodden - "Kom ihåg att det alltid är okej att må dåligt". En pod som tar upp det tabubelagda ämnet psykisk ohälsa. Jag tycket att detta är en superviktig sak att ta upp och den görs av de härliga tjejerna Ida Höckerstran och Sofie Hallberg.

Har även precis börjat lyssna på Fredagspodden med Hannah och Amanda och den är också ett stort tips!

Likes

Comments


Det bästa med att sluta tidigt (eller börja sent) är att man kan käka lunch hemma. Gjorde VÄRLDENS pastaportion och förstår egentligen inte hur jag fick i mig allt, men gott var det.

Ska strax ut på en promenad med Dylan och sen kommer farmor och farfar över på lite fika, myspys. Är riktigt sugen på scones men vi får se om jag orkar göra något hehe...

Likes

Comments


Måndag igen, men låt inte söndagsångesten (om du hade någon) stanna kvar även idag. Det är en ny dag och nya tag som gäller.
Känner du dig lycklig idag? Vad skönt, ta tillvara på det och gör det bästa av den här dagen. Är du ledsen? Känns allt lite jobbigt? Då är det också okej. Det går inte att vara på topp jämt, man måste få ha sina dippar. Ta hand om dig själv lite extra och gör saker som du mår bra av så känns det förhoppningsvis lite bättre.

Likes

Comments