Header

Min största dröm för i år är att åka till gothia cup! Men mina föräldrar jobbar så... Jag tänkte skaffa pengar själv typ.. Det blir runt 9000:- men det är värt de, halvt.. 😅

Iallafall det är alltid kul att ha lite fickpengar och speciellt nu till sommaren så idag har jag tiggt pant, just nu går pengarna till min vän Hamida som jag pantar med eftersom hon måste betala till gröna Lund med fritidsgårdarna och de ska va klart inom en vecka. Men för panten fick vi 235:-
Sen håller vi på att leta sommarjobb, jag och Hamida då asså.
Jag har anmält mig till att dela ut reklam och en internetenkät grej.
Sen ska jag börja göra sånna där typical grejer typ barnvakt, klippa gräs osv

Jag tror inte jag hinner få ihop 9000:- tills gothia cup men jag kan ju åka dit nästa år. Det va bara dd att i år var mina vänner med
😕
Men det kommer fler gothia cuper!

Måste sova nu, imorgon har jag nationella prov sen ska vi i vår klass till museet och efter det ska jag och Hamida leta sommarjobb och tigga pant igen hahah, hadee 
👋🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag gick jag inte till skolan p.g.a förkylning.. Ni vet när man är hemma från skolan en dag och självklart är det god mat, par gör slut och några slåss. Den här gången va de faktiskt inte så för mig! 😌 Det är så jävla tråkigt att va sjuk! Man får inte gå ut, oftast orkar man inte röra på sig och man kan inte andas, det enda man kan göra när man är sjuk egentligen är ju typ att sova, äta, bada och sitta vid datan, så när man är sjuk finns de inte mycket att blogga om heller 😒 Men jaja, snart är jag frisk igen och då kommer jag kunna skriva om roligare saker!

Asså jag önskar mig en MacBook så himla mycket! Jag har önskat mig en sån hur länge som helst! Meeen jag och spara pengar går typ lika bra ihop som ketchup och glass, asså inte alls. Sen en till sak som jag önskat mig väldigt länge är google cardboard glasögon grejen, google it. Nä men den finns på www.roligaprylar.se under iPhone-tillbehör. dom verkar svin coola och de skulle va skit kul att testa!

Snart har jag moppekort! 👏 Jag har gjort alla teorikurserna, kört manöverbanan och nästa onsdag ska jag köra i trafiken, alla frågor på internet (utom en!!! 👿) är klara, sen ska jag bara göra slutprovet och sen är de klart!! Då ska jag ut på moppen varje dag! I sommar jag har och mina vänner bestämt att vi ska åka till Rättvik för att äta glass, bara, campa och ha kul! Hahah. Det kom inte ut så många bilder idag eftersom jag bloggar från datorn och inte orkar lägga över bilder men ni får en gammal bild!

Hadee!

Likes

Comments

Idag när jag vaknade hade jag sjukt ont i halsen men de struntade jag i och frågade min kompis Amanda om hon ville göra något och hon svarade ja så jag hoppade upp ur sängen, duschade lite snabbt, sminka mig, fixa håret, kläder och sen åkte jag ner till henne, först gick vi på Max och åt pommes som jag betala sen gick vi till ett badställe och satte oss högst upp på hopptornet, vi satt där ett tag tills vi bestämde oss för att åka till ett annat badställe hahah, så vi cyklade dit och när vi va där tog vi av oss skorna och strumporna och hoppade runt på stenar ett tag, men sen blev vi hungriga igen så vi åkte och satte oss vid en ramp och ringde våra föräldrar och fråga om pengar, men när vi satt där kom de såklart folk och Amanda vågade inte gå ner hahah, så vi stog där tills dom stack och då gick vi därifrån och åkte till Amanda och hämtade pengar och sen cyklade vi till Max och jag fick minimål av Amanda ❤️ när vi åt klart träffade vi Arvid och Kim och vi gick typ mest runt, satt på stationen och ladda mobilen, satt hos Arvid och ladda mobilen hahah och så cyklade vi runt, vi va även på badplatsen och gick upp på hopptornet igen och jag såg tranor som jag gick till men dom va så läskiga så jag gick därifrån hahah, när jag kom hem tog jag ett bad och pratade med Julia i mobilen, härlig dag måste jag säga!

Likes

Comments

Hej och välkomna till mitt lilla krypin!

Jag heter alltså Tilda och är en 15 årig tjej från Bollnäs och jag skaffade en blogg för att skriva av mig lite hahah, ja dels de och för att jag ska ha något att göra på kvällarna. Här kommer jag basically skriva om min dag sen kommer det ju självklart ut lite bilder också. Mina dagar består mest utav att hänga med vänner, träna, plugga, film, serier, knäppa bilder och shoppaaaa.

Mina talanger är att slösa pengar på allt onödigt jag hittar, prata superfort och vara allmänt dryg, jag är även ganska pro på att snapa hela tiden.

Jag älskar mina djur, jag har 2 hundar, 1 katt och 2 systersöner. Dom bästa djuren man kan ha! ❤

Nej men seriöst då, jag bor i ett rött hus i Bollnäs då som sagt, jag bor med mina föräldrar och mina djur, jag har 2 systrar också men dom är vuxna och bor inte hemma längre. En av mina systrar har två sönder som är mina systersöner då och anledningen till varför jag säger det är väl för att dom antagligen kommer ploppa upp lite här och där på bloggen hahah.

Det va väl lite information om mig då, ses i nästa inlägg. Hadeee!

Likes

Comments