Hej! Har typ inte bloggat på ett tag, vet inte varför:) Men i fredags så var ja med Hannah efter skolan och hon for väl hem vid typ 5 tiden ksk. Sedan på lördagen så var jag först på stan me pappa för vi skulle kolla på ett par ny innebandyskor, och efter det så var jag med Tilda resten av dagen! Idag så kom Tilda till mig halv 11 och sedan for vi till henne! Vi hade roligt och sedan vid två for jag upp till mina kusiner för de hade kalas, var där till fyra och nu ska jag fara till innebandyn!

Likes

Comments

Idag hade vår klass en prao-dag. Jag hittade ingen stans att praoa på så det fick bli bra med pappas jobb haha. Jag och pappa gick också på Umeå sport och motion (USM) och tränade. Efter det åt vi på invito.


Likes

Comments

Hola!

Nu så sitter vi och kollar på en film som är ganska weird.. Vi har inte gjort något speciellt, vi har druckit smoothie. Ikv så är det sleepover hos tilda och det kommer en ny header också snart. Det kanske kommer ett inlägg ikväll om vi orkar. See you later alligator!!
Hehe fina:)

Likes

Comments

Hej, har precis kommit hem från Tärnaby. Jag och min familj stoppade i Umgransele och red på islands hästar ute i skogen, där fanns också jätte söta lamm. Men nu är jag som sagt hemma och det känns skönt

Likes

Comments

Hejsan alla!
Nu sitter vi på skolgården och är fett sura pga en sak. Idag så har Tilda haft np som suger och Elma har haft no. Idag slutar vi halv 3 och vi ska hem till mig (Elma) och äta god kladdkaka och se på vampire diaries! Hare gott igelkott!
Följ på
Insta- tildasundell och elmalabba
Och på bloglovin- elmatilda4


Likes

Comments

Helloo
Sitter i soffan och gör inte så mkt, idag har vi cup elr vi hade det igår också men då spelade inte jag för jag hade varit sjuk nästan hela veckan. Men jag ska spela idag iallafall:) första matchen har vi samling kvart över nio, vi ska fara om 20 minuter elr nåt sånt. Så de ska bli roliigt.
Good bye:)

Likes

Comments

Hej, nu är klockan 5 på natten och vi är trötta. Vi har typ sett film hela tiden och ätit godis. Vi höll på att somna typ 40 gånger men vi höll oss vakna. För en gångs skull...
Men tror att vi ska sova nu så hejdå!

Likes

CommentsHej!

Idag hade vi studiedag så vi var lediga, jag var iallafall med Tilda. Vi tog bussen till stan klockan halv 12 och kom hem vid typ 3- halv 4. Vi gick in i lite klädaffärer och lite leksaksaffärer. Tildas lillasyster var även med och Tilda o Elsa skulle köpa födelsedagspresenter till deras andra syster Engla. Sedan så blev det något fel med Tildas bankkort så vi gick in på länsförsäkringarna och va där I typ 30 min. Men sen var gick vi till Waynes Coffe och åt lite fika, jag beställde en muffins. Den va as stor men de små var slut så jag lämnade jag typ halva. Efter stan så va jag med Tilda och vi gjorde typ inget, vi tog väldigt mycket bilder och sedan så såg vi pyttelite på en film, The dark night rises tror jag att den heter. Har sett den innan och den är ganska bra. Har inte gjort något speciallt nu på kvällen utan nu så lyssnar jag på music och skriver ett inlägg, antagligen.. Men nu kommer lite bilder från idag, hare gött:)

Likes

Comments

Hej,
Nu har vi vaknat och är trötta, igår så såg vi liten bit av lets dance. Om ni vet vem som åkte ut KOMMENTERA! Och sen senare så såg vi på youtube klipp till 23.30-24.00. Sen gick vi och la oss för att Tilda har innebandy match idag. Och snart så ska vi väl äta nå frukost. Hejdå!! Bloglovin:

<a href="Följ'>http://www.bloglovin.com/blog/12041997/?claim=r3fgfn8cw5s">Följ min blogg med Bloglovin</a>Likes

Comments