Header

Hej på er älsklingar!

Mina första dagar här har varit helt fantastiska, och hemska. Har haft båda upplevelserna nu hehe. Jag har jobbat min första dag idag, jag har träffat så fina människor på denna korta tiden - och jag har blivit drogad på klubben. Bortsett från att jag låg hemma och spydde hela dagen igår (you gotta love it) så är jag KÄÄÄÄR i London. Vi har även lägenhet?! Vi hade en först, som vi sedan märkte var för dyr. Men vi fick en i samma hus nu! En lite mindre men billigare. Så det är ju heeelt perfekt!

Jag ska försöka uppdatera er bättre, i promise! Kom ihåg att följa mig på instaaa @ tildacarlzon

KRAAAM!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Klicka på bilderna för att komma till återförsäljare.

Hur fina är inte dessa? Vill ha alla. Jag om någon behöver nya boots i höst, funderar på att klicka hem dem med leo mönster.

Likes

Comments

Hej på er!

Klockan är 11.04 när jag skriver detta och jag har redan hunnit med ett pass på ICA, handlat, svept 3 koppar kaffe och svarat på 2 mejl från arbetsgivare. KAAAANON.

Imorgon är det kanske min sista måndag i Sverige på länge, jag hoppas det.

Nu ska jag fortsätta skissa (ny hobby HAHAHA:/), äta min andra frukost för dagen, svara på mejl och planera!

KRAM

Likes

Comments

Varför just London?

London för mig är en safe zone. Jag blir lugn av att vara i London, jag blir lycklig i hela själen.

Jag har varit i London 3 gånger nu, och jag har bara blivit mer och mer förälskad för varje gång. Visst finns de fler städer jag blivit kär i, typ Cannes, Paris, Berlin (hade tankar på att flytta till Berlin ett tag) osv men London it is. Jag vill inte bo utanför europa, för det blir för mycket arbete och jag är tyvärr för lat. Det enda jag skulle kunna tänka mig utanför europa är NY (lol så har man inte ens varit i där). Jag vill inte heller bo i ett "varmt" land, så London passar mig bra.

Vad ska jag göra där?

Detta är frågan de flesta ställer, samtidigt som de kollar lite snett på mig.

Jag ska jobba och kanske plugga i vår. Sedan ska jag bara LEVA och bli frisk, lycklig och träffa nya vänner.

För att bli fri från min depression behöver jag ett miljöombyte.

Har jag fått något jobb än?

AAAAAssååååå kan vi diskutera hur dumma folk är som ställer denna fråga? Jag är en ganska lättretad person, OK, mennnnnn. Hur i helvete skulle jag kunna få jobb utan att ens ha gått på intervju?

Folk skrattar när jag säger att jag inte har något jobb eller boende. Men låt mig berätta för er"INGEN SOM KOMMER TILL LONDON HAR DET". Man skaffar allt där nere, inom loppet av två veckor brukar det mesta vara fixat.

Just nu har jag 3 intervjuer inbokade, alla inom samma bransch.

Vart ska jag bo?

Som sagt, detta är något man fixar på plats. Jag hade kunnat på hos min kompis i London, men han har inget rum i sin lägenhet ledigt förens november, så det blir svårt. Jag har kontakt med en annan tjej som också letar boende, och vi ska antagligen flytta ihop om jag inte hittar billigaste bästa själv.

Vart ska jag bo tills jag hittat lägenhet?

Detta är det roligaste - HOSTEL!!!!!

Jag älskar att bo på hostel. Man lär känna nya människor, man bor billigt och man har inga tider att passa som på hotell.

Hur länge Ska jag bo i london?

Jag siktar på ett år eller mer. Men om jag kommer hem tidigare spelar inte det så stor roll heller.

Allt handlar egentligen om att jag vill bli frisk.

Hur mycket pengar kosatar det att flytta?

Detta är ganska individuellt då vissa kommer behöva betala 60 000 och andra 10 000. Allt beror på hur mycket flyt man har och hur bra man är på att planera. Man kommer behöva prioritera bort en hel del roliga saker som shopping osv. Men det spelar ingen roll för mig.

Om ni har några mer frågor är det bara att kommentera!

KRAM

Likes

Comments

Godmorgon! Jag är arbetslös och sommarfet. Äsch. Det är ganska gött faktiskt, att vakna vid 12 och spela sims hela dagen.

Den 25e september flyttar jag till London om allt går som planerat. Och med "allt" menar jag mitt mående. Min sjukdom. Mitt beteende. Min depression. Jag har dock redan bokat allt, så om jag bangar nu kommer jag aldrig förlåta mig själv. Jag ska fucking göra detta.

Varför skulle någon vilja läsa min blogg? En liten fråga som dyker upp i mitt huvud så fort jag skriver ett inlägg. Det finns redan såååå många som håller på med detta? Det finns redan 17423627834 bloggar? Vem tror jag att jag är? Är det inte lite dött att blogga?

Jag kom precis hem från Berlin. En fantastisk stad med sjuka klubbar - Hade the time of my life. Nu ska jag fortsätta planera mitt nya liv i London och försöka leverera lite feta inlägg här på bloggen. Ett lite mer utvecklat inlägg ang London kommer snart upp här.

KRAAAAM

Likes

Comments

Instagram@tildacarlzon