Header

Några oredigerade mobilbilder från igår kväll.

Men se på fan. Jag uppdaterar igen? Detta är det sjukaste som hänt sedan Donald Trump föddes. Igår hämtade jag Matilda för en liten biltur. Vi satte. Oss sedan i norra hamnen och såg på solnedgången som ett nyförälskat par.
Jag tycker verkligen om livet just nu, förutom att jag sitter i lunchrummet på ica atm. Men annars älskar jag ändå livet. Det suger ju balle ibland, och oftast frågar jag mig själv vad jag ska göra med mitt liv. Men ändå, livet är fett fint.

NU ska jag återgå till min viktiga position här på jobbet och leverera 100% trevlig ica Worker. Är fett sugen på att fota idag MEN har såklart lämnat kameran i uddevalla, Wiho. Aja.

PUUUSS

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heeeelloooo!!!! JAG skriver ett inlägg. Wow. Det var cirka 100 år sedan sist. Jag vet inte om detta är en start på något nytt, let's be honest, hur många gånger har jag inte skrivit "jag är tillbaka!!" och försvunnit dagen efter igen? Nej. Jag kände för att titta in här idag, och publicera lite bilder från de senaste månaderna i mitt liv. För HÖRRNNIIII vad mycket som hänt. Slutproduktion, baler, depressioner. Ja. Många roliga och tråkiga händelser.

För cirka 4 minuter sedan skickade jag in min sista uppgift i gymnasiet. Alltså. Skjut mig här och nu. Ta mig moder Jesus vad skönt det känns. Som att en sten lyfts bort från mitt bröst. En sten som tyngt över mig i 19 år liksom. Jag är fri nu? Jag har typ inga planer till hösten. Eller jag har lite saker jag vill göra, men inga måsten liksom. Vilket ÄR SÅ himla skönt.

Just nu, idag, känns det som att ett nytt kapitel i livet startar. Det känns som att jag kliver ur en dålig tid av mitt liv och in i en bättre. Jag hoppas det iallafall, för jag är så trött på att må dåligt nu. That's not my cup of teeaaaa.

Nu ska jag hem, till mamma och pappa. Jag funderar på att stanna till på torp och köpa en studentklänning så man slipper springa ut naken på studenten. Jag har inget emot det men mormor kommer bli så besviken om jag gör det. Fick ju lön i onsdags vilket är riktigt farligt om jag tar vägarna förbi kicks hihi. Behöver köpa en ny primer för min feta hy producerar så mycket smör i ansiktet.

Jaja. PUSS!!!

Likes

Comments

Instagram@tildacarlzon