Header

Hello! Idag går jag på mitt sista höstlov med en konstig känsla i magen. Nästa år vid denna tid kommer se helt annorlunda ut än idag. Jag vet inte om jag är taggad eller rädd för alla förändringar som kommer att ske..

Iallafall. Idag hölls även den årliga "halloween festen" på Sinclair. Några av er kanske kommer ihåg hur taggad jag var inför detta i ettan? Haha, jag hade klätt ut mig till hund och Elsa var en mus. Egentligen skulle båda vara katt men vi hade ingen aning hur vi skulle sminka oss, så det fick bli hund och mus istället. Jag tyckte till och med att sincans fest var så rolig att jag bloggade om den och la ut bilder från festen.

Idag hade jag ingen lust eller ork att ens klä ut mig eller gå till festen. Plus att jag var tvungen att jobba på mitt gymnasiearbete... så roligt har man när man går i trean. Lite tråkigt att jag missade min sista halloween på sincan men jaja, det var nog roligare i ettan när man hade massa crushes på skolan och livet gick ut på att vara snögg.

Nu sitter jag hemma och väntar på mammsen för att sedan dra till IKEA! Äntligen. Ska köpa ett påslakan och lite nya innerkuddar! Spännande ;))

Vi hörs senare, pusspuss!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

älskar att gå runt osminkad i hatt, that's kinda my thaaannnggg

Godmorgon! Det börjar dra ihop sig mot hallowen nu, och jag har inte ens tänkt ut vad jag ska klä ut mig till ännu... Jag brukar faktiskt alltid vara ute i god tid när det gäller halloween, men inte i år. Jag har mina funderingar just nu, men vet inte om jag kommer hinna beställa något innan lördag, och allt är väll antagligen redan utplockat i affärerna vid etta laget. Ni får helt enkelt se vad jag lyckas skrapa ihop på lördag:))

Hoppas ni får en bra dag, puss!


Likes

Comments

Tips!! Brukar blanda ut denna granola med ännu mer kanel och lite russin!

Blev inget IKEA idag, så vi tar det på fredag istället. Fick bli en promenix med min virriga mamma istället, haha hon är den bästa som finns. Nu sitter vi här och har precis ätit kvällsmat. Imorgon tänkte jag köra en detox och bara dricka te hela dagen.. får se om jag klarar det....

Godnatt hjärtisar!

Likes

Comments

Ni fattar inte hur mycket jag längtat efter att skriva detta inlägg det senaste! Fyfan vad jag saknat att blogga. Nu jävlar kör vi igång ingen, med mycket inspiration och idéer i huvudet.

Det har ju inte hänt speciellt mycket de tre veckorna jag har varit borta, men jag har ändå lyckats samla på mig en del fina bilder och roliga inlägg åt er!

En rolig nyhet är att jag bokat en resa till en annan världsdel, yeey! Jag berättar vart någon dag nu i veckan.
Nu ska jag till IKEA med mammis så vi hörs senare, puss!!

Likes

Comments

Instagram@tildacarlzon