Header

​3 bilder från när jag och Mamma tog med oss Anna, min systers kompis från stockholm, ut på en roadtrip runt västkusten! Dock bara här i knutarna. Smögen, Malmön och Kungshamn. Det var så mysigt! 

Jag längtar så jävla mycket till nästa månad, då har jag lagt undan tillräckligt mycket pengar för att köpa min baby<3 Sony a5000, är bara några hundralappar ifrån nu haha. Har dock börjat överväga en sona a6000 nu.. Måste kolla upp detta bättre. Bilderna här över är ju tagna med min lite mer avancerade kamera som jag tyvärr inte kan ett skit på. Önskar verkligen jag kunde mer för den hade ägt då, men har 0 tålamod.

Nu ska jag övergå till mitt pluggande, puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

//Blus-lånad av min syster, från ZARA// Klackar-NLYtrend (don't fkn buy these. Har blåsor på hela fötterna. Jag var alltså full i fredags men jag ville gråta för hade så jäkla ont. Tog av mig dom och la in i garderoben vilket resulterade i ett stort jack i tån (tror jag trampade i glas (dock är ju det mitt eget fel))). Vill även lägga till att jag brukar gå i klackar och föredrar det. Men detta var förjävligt. // kjol - bikbok (använder denna hela tiden?)//

Tre bilder från helgens bravader. FyFAN vad jag svettades på dansgolvet, det rann. Finns ingen äckligare än mig på fyllan. Och även det med klackarna gjorde livet lite värre. Men ska inte klaga, har världens roligaste kompisar som lyfter ens humör när man är ledsen.

Just nu sitter jag och pluggar ravi av mig. Det går sådär, jobbigt när man inte har minsta lilla intresse för skiten. Vågar inte ens köra bil, kommer alltid be mina föräldrar skjutsa mig eller ta buss. Okej nej, men gud är så nervös!!

Likes

Comments

Två bilder från igår när jag var blek tyvärr. Idag har jag hängt ute på båten hela dagen, så jag hoppas brännan har bättrat sig lite..
Ikväll ska jag ut på havsbadet och ha kul. Ska dock inte festa allt för hårt då jag ska plugga imorgon:')

Annars då?? Håller på att kolla på en ny kamera nu(!!!!) bästa som finns ju. Kommer antagligen köra på en sony a5000!

Puss!

Likes

Comments

//blus och stövlar-H&M//Kjol-BikBok//väska-liten affär i Frankrike(?)//

Hej på er! I lördags var jag och Matilda och såg på tjuvjakt på trädgårn'. Det var sååå kul! Dock han jag bara se en låt, den sista. Vilket var tandtråd<3 men jaja, vi försökte hämga lite med dom efteråt men blev bortfösta av polis. Vad vet ni om det hårda livet jag lever?.

Idag ska jag bara chilla. Pappa tvingar mig övningsköra så det kanske kan hända att jag tar en sväng. Sedan ska jag jobba vid 15. Har fortfarande inte återhämtat mig från i lördags tyvärr, kommer inte gå ut på ett tag nu. Ibland kan det bli lite för mycket. Känns som det ända jag gjort sen jag fyllde 18 är att festa och aldrig ta det lugnt. Så denna veckan (fram till fredag..) ska jag bara ta det chill och sola, typ. Jobbar ju så mycket :((
Hoppas ni mår braaa!!! Puss

Likes

Comments

//byxor-bikbok//jacka-bershka//Crop top-h&m//skor-adidas//

Hellooo. Sitter hemma hos Melina och äter frulle. Igår var det sommarens andra måndagsklubb här i Lysekil, lika kul varje gång;))))
Idag ska jag plugga körkortsteori vilket jag ser fram emot så in i bomben. Japp. Nej men man måste tyvärr göra det, hur tråkigt set än är. Tänk när man jar KÖÖÖRKORT och kan leva lajf.

Likes

Comments

Lite bilder från senaste veckan!!! Har världens bästa liv atm, inte för att skryta men ååå älskar allt!!!!! Bästa vänner och bästa familj!!!

Likes

Comments

Instagram@tildacarlzon