Header

Lite storys från de senaste dygnen.

Hej på er! Åt frukost på vann med mamma och pappa imorse, såå gott och mysigt. Idag är sista dagen på lovet och jag har massor med plugg att stå i tyvärr. Har skjutit upp allt pga haft så mycket dans det senaste.. Dags att ta tag i det!

Hoppas ni haft ett bra lov, puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lite bilder från sälen<3

Kom hem igår och nu väntas massa plugg.. ZZzzZZzz

Likes

Comments

Hej på er!
Jag och Jokke befinner oss i sälen just nu, i vår familjs stuga.
Vi ska åka skidor, äta massa godis och mat och hänga på afterski med snygga killar.
Detta kommer nog bli några kanondagar! Dock ska vi snart hem, blir ingen lång visit denna gång.
PUSS

Likes

Comments

Två bilder från två olika föreställningar!(den sista från klassens egen föreställning) Kötta<33

Nu är de två gymnasiearbeten som jag medverkade i över. Tråkigt då det var så himla kul att stå på scen och dansa de koreografier tjejerna gjort!!! Så sjukt duktiga.
Nu håller jag påa tt förbereda koreografi till kvinnodagen då några ifrån klassen ska dansa. Och sedan har jag även musikalpremiär om ca 30 dagar(?)!!!! Dt är så sjukt!! Måste få in alla repliker nu.
Annars då? Nu är det loooooov, eller aa efter denna skoldag. Har dock TONVIS med uppgifter och andra stressiga grejer som ska fixas. Drar till sälen på söndag med min familj och jokke, kommer även träffa Filippa där nere! Kommer bli skoj<3 passar prefekt med lov nu, kan inte tänka mig en bättre tajming nu efter all dans.

Hoppas ni mår jättebra, ska försöka komma tillbaka helt med bloggen snart.. Undrar bara om ni vill läsa om mina dagar som består av dans?.. "Hej idag har jag dansat igen" haha, men det kanske är kul? Med lite bilder och videos från det också? I don't know. Startade bloggen i september 2014 och tänkte "nu ska jag starta modeblogg" HAHA. Har liksom inte haft vanliga kläder på mig på över 3 veckor tror jag. Har alltid träningskläder tyvärr.

Får tänka över detta, puss!!!!

Likes

Comments

Har alltså bara bilder på en utav mina dansoutfits pga gillade denna klänning så mycket haha..
Nu är turnén över på riktigt. Efter att ha stressat fram en helt ny mix till min grupp var vi nöjda och kunde prestera i skoan. Är så himla nöjd! Dock känner jag nu att jag utvecklats såpass mycket under dessa månader att jag kunde gjort mer avancerade koreografier, men jaja sånt kommer man alltid på i efterhand tyvärr.

Nu börjar hårdträningen inför gymnasiearbeten som jag och emme ska vara med i. Sjukt roligt! Sedan har jag även musikalen i mars, och sedan cannes, och sist studentdansen då vi dansar för studenterna! Wiiie!
Är sjukt taggad på livet nu även om jag är helt utsliten och skadad.
Hoppas ni har det bra! Puss!
Ps. Glöm inte att följa mig på snapchat! Heter tildacarlzon där!

Likes

Comments

Instagram@tildacarlzon