Header
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Beskriv året med tre ord

Svar: Lärorikt, Ångestfyllt, Spännande och Dramatiskt (lol, men ack så sant ;)) (råkade få 4 ord)

Vad var de bästa som hände under 2014?
Svar: Hmm.. Det hände mycket roliga saker! Men avslutningsbalen när alla sjöng för mig på tolvslaget (fyllde 16 år) var så roligt. Även att jag träffade Tobias var ju såklart en av de stora händelserna, och en av dom bästa <3

Bästa köp?
Svar: Mina älskade Nike air force och min kamera, såklart!

Vilka har du umgåtts med mest?
Svar: Utan tvekan Tobias haha. Sedan har jag träffat alla vänner ungefär lika mycket tror jag :)

Har du varit/blivit kär?
Svar: Det kan man säga, ja.

Har det skett någon förändring?
Svar: Haha, har nog aldrig varit med om ett år med mer förändring än detta.. låt oss se: Allt som har med kärlek att göra förändrades totalt detta året, jag började på gymnasiet i Uddevalla vilket också gjorde att mina kompiskretsar förändrades en del, min syster tog studenten och bor numera för det mesta i Paris. Jag har även förändras sjukt mycket som person enligt mig själv. Jag har nog lärt mig mycket efter 2014.

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut?

Svar: sommarjobbade

Något du ångrar?
Svar: En hel del saker faktiskt, är ju trots allt den personen som kan älta saker jag gjort i flera månader, men det ska det bli ändring på! Don't look back, haha!

Låten som kommer påminna dig om 2014?
Svar: Har 4 stycken som jag garanterat ALLTID kommer få tillbaka blickar till 2014 av: "Bad" - David Guetta. "Slå mig hårt i ansiktet" - Thomas Stenström. "Wasted" - Tiesto. "Success" - Samir och Viktor (haha..lol).

Höll du några nyårslöften?
Svar: Kommer inte ihåg vad mina nyårslöften 2014 var faktiskt.. haha..

Saknade du någon?

Svar: ja; Min syster.

Favoritprogram på TV?

Svar: "Pretty Little Liars" <3 always and forever

Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas?

Svar: Den 19 juli <3, 12-13 juni och valborg (vet inte vilken dag det är ??)

Vad spenderar du mest pengar på?

Svar: hehe mat..

Har du några nyårslöften inför kommande år?
Svar: ATT INTE ÄLTA SAKER. TILDA, DU MÅSTE SLUTA MED DET.

Vad är planerna inför 2015?
Svar: Att börja jobba en del, resa (vilket jag typ inte gjorde detta året..), PLUGGA BÄTTRE, njuta av att vara ung<333, Att ta varje dag som den kommer, men att ändå ta vara på allt som händer.

Vad ska du tänka på inför 2015?

Svar: Att 16 år inte är gammalt. Att jag inte behöver ha ålderskris riktigt än..

2014 har varit bra. Riktigt jävla bra. Jag hoppas och önskar mest av allt att 2015 kommer vara året vi minns som det av det bästa. Det kan faktiskt bli svårt att slå 2014.. Men jag hoppas att mina planer kommer göra detta året minst lika spännande och lärorikt som 2014 var!

Likes

CommentsBörjar dagen på bästa sätt..

Godmorgon! Har faktiskt hunnit med en del redan idag; bakat två kladdkakor inför ikväll, ätit frulle, sagt adjö till min syster (igen) och nu ska jag bada.
Ikväll ska jag hem till min kompis Melina och äta middag och sedan blir det nog fest :)
Hör av mig senare, puss!

Likes

CommentsHej på er mina snygga, sexiga och otroligt talangfulla bloggläsare. Idag har jag suttit och stirrat in i en vägg i ca 3 timmar. Vi skulle nämligen lämna Emma på flygplatsen, men planet kunde inte landa då det var för mycket dimma, så efter 3 h kom beskedet att Emma var tvungen att ta flyget 15.00 imorgon istället.. Min mobil var även död så jag kunde inte göra så mycket mer än att vänta ut tiden. Så sjukt onödig trip med familjen, haha..Nu ska jag försöka kolla på Desperate Housewives men det verkar som att swefilmer lagt ned?? Eller blivit hackat? Har ni samma problem?? Jag blir galen!!
Ska blogga ikväll också. Har ett planerat inlägg inför imorgon, en årsresumé! Har nog aldrig lagt så mycket tid på ett inlägg (så har man bara bloggat i knappt 4 månader lol).Vi hörs, puss!

Likes

Comments

Resultatet mina vänner!! Vad tycks?:) ÄR SÅ NÖJD. ÄÄÄÄntligen är det fula, gula, äckliga håret borta. Har klippt bort 4 cm också, skööönt.

Ikväll ska jag ta det lugnt, är jättesugen på pizza så det får nog bli middagen ikväll. Ska se på "desperate housewives" (som jag inte kan slita mig från) också, gosigt.

 Vi hörs, kyss!

Likes

Comments

YSL
GINA TRICOT

Parfym+Bodylotion: 295:- //KICKS//

Jacka: 149:- //GINA//

Detta var det jag fick fyndat på rean igår. Två saker jag velat ha länge + att jag kommer ha mycket användning för dom! Jackan blir snygg i vår när jag fått lite mörkare hår (för jag tycker som sagt inte om att ha på mig vita kläder när jag är blondin, jag tycker det skär sig så fult.) och parfymen är något jag lääänge suktat efter! Äntligen är den min!! Plus att jag fick med en bodylotion också, perfekt:))

Likes

Comments

Jag ser sååå sliten ut haha.. Resultat efter 3h shopping på rean..

Likes

Comments

Instagram@tildacarlzon