Strul med nouw igen

Hej på er!

Ledsen för dålig uppdatering, men som sagt har sovit så dåligt denna veckan och blir verkligen inte piggare. Men igår så hade jag kommunikation som första lektion där vi jobbade i grupp och sedan höll en kort presentation kring konflikter. Åt lite lunch och sedan på eftermiddagen hade vi gymnasiearbete, men de var inte obligatoriskt att vara på skolan då så jag åkte hem och jobbade vidare med mitt GA istället.

När skoldagen var slut åt jag en liten middag och sedan cyklade jag bort till Ekeby för att träna min grupp mellan 17-20, de gick jätte bra och strax efter 20 var jag hemma igen och åt lite kvällsfika innan jag hopppade in i duschen och gick och la mig.

Sen idag hade jag psykologi på morgonen och vi fortsatte snacka om beteendeperspektivet och sista studenten av lektionen gick vi tid för att plugga inför provet vi har om två veckor.
Efter lunch hade vi naturkunskap där vi pratade om universum i princip hela lektionen. Hemma igen runt 16 och tog de lugnt fram tills middag. Vi åt enchiladas till middag och de var supergott. Sen promenerade vi bort på Ica och fixade lite saker och sen nu ikväll har vi kollat på Narnia.

Har inte fått nouw att funka förän nu så därav dålig uppdatering också, men nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig för larmet står på 6:30 imorgon :)

#bestofnouw

Kram<3

Följ mig på instagram @tilda.blanksvard

Följ mig på nouw HÄR

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,

Fett störande

nouw.com/jenniesh
tildablanksvard
tildablanksvard,