Sista dagarna på mitt sommarlov

Halloj!

De har ekat tomt här senaste dagarna, de är för att jag njutit till fullo av sista dagarna på mitt sommarlov. I fredags efter jobbet så åkte jag hem och sedan blev de en lugn hemma kväll och de var exakt de jag behövde.
Sedan på lördag morgonen så gick jag, Julia och pappa upp för att åka mot Vreta hållet för en 2h ridtur och de var så mysigt och så kul, var så länge sen jag red och de är ju så kul verkligen! Hade världens finaste häst som heter Loma också!

Vi kom hem igen närmare halv 1 och då var Emilia hos oss också, vi åkte då upp till båten och skulle ut med den, men tror ni inte då att batteriet i båten va dött? Så blev ingen båttur utan vi la oss på lyssnarängen istället och då kom även Elin dit. Sedan blev de middag hemma hos mig och sedan åkte vi hem till Elin och var där hela kvällen samt sov kvar och hade superkul!

Idag så rörde jag mig hemåt vid 11:30 tiden och gjorde då lite lunch. Sedan kom pappa hem och vi åkte bortanför Tierp för en visning av en sommarstuga som pappa är lite sugen på, de var verkligen så mysigt och fint läge! När vi kom hem tog jag ut Benzo lite och sedan börja vi med middag som vi åt på innergården. Blev sedan dusch och tvätta håret, träffa Benjy en stund och nu är tanken att jag ska sova. För imorgon ska jag upp för att med elevkåren välkomna ettorna som börjar imorgon! Godnatt<3

#bestofnouw

Kram<3

Följ mig på instagram @tilda.blanksvard

Följ mig på nouw HÄR

Gillar

Kommentarer