Sista avslutningen

Okej till och börja med, vart är solen och värmen? Allt vi sett senaste dagarna är regn och bara regn. Vi vill ju ha sol helst igår!!

Gårdagen i skolan bestod av fika och Quiz på båda lektionerna och sedan lite småpunkter på mentorstiden och inlämning av våra skoldatorer innan vi slutade för dagen. Sen blev det bara en lugn dag hemma!

•••

Idag så hade vi bara lektion på förmiddagen som bestod av lite olika punkter samt en liten föreläsning inför framtiden. Vi slutade sedan vid 12 och åt lite lunch, sen hängde jag och Emmorna kvar i skolan till 13:30 när dom skulle dra och jag promenerade till gymmet (som ligger 1 min från skolan) och körde ett väldigt långt träningspass. Blev 15 minuter på crosstrainern och sedan 15 minuter gång på löpbandet i backe. Körde sedan ett överkropps pass med lite armar/axlar + lite mage/rygg och stretch på slutet. Var alltså klar 15:45 så ganska exakt 2 timmar blev passet.

Gick sedan till hallen där min äldre grupp tränar (som också ligger en minut från skolan och gymmet) och bara tog det lugnt där fram tills 17 när deras träning började.

Ikväll var det även avslutning för min äldre grupp så vi körde en väldigt blandad tävling i två lag där dom förra träningen fick bestämma ett tema som skulle ha i sitt lag. Sen bestod tävlingen av bland annat brännboll, send up your best, spik och volttävling och sedan massa annat kul och det var verkligen en rolig träning med massor av skratt, en väldigt lyckad avslutning skulle jag säga.

Vid 20 när deras träning slutade åkte jag hem och satt framför tvn med mamma en stund, men ju så har jag duschat av mig och lagt mig i sängen för att sova.

Sen imorgon är sista skoldagen vi är i skolan?? Riktigt tråkigt. Nästa vecka är vi treor satta på distans aka vi är i princip lediga hela nästa vecka fram till studenten. Förutom på tisdag där våra lärare har ordnat en aktivitet med vår klass.

Hur har er dag varit?

#bestofnouw

Kram<3

Följ mig på instagram @tilda.blanksvard

Följ mig på nouw HÄR

Gillar

Kommentarer

jessieskold
jessieskold,
Det är ju så tråkigt med regn 😭 Alltid härligt med sol! 🥰 För det blir man både pigg och glad av! ❤️❤️
nouw.com/jessieskold
Hilma Eklund ,

Jag tror att solen skulle komma nu i helgen, hoppas vi på! 🌼

www.nouw.com/hilma
tildablanksvard
tildablanksvard,
Ja vi håller tummarna!
nouw.com/tildablanksvard
seagullcrying
seagullcrying,

Låter som en fantastiskt kul sista träning ändå! Minns våra handbolls träningar, man såg alltid fram emot sista träningen då de alltid var massa kul tävlingar

nouw.com/seagullcrying