Paradise hotel säsonsongspremiär

Hej hörni! Gått två dagar sen vi hördes, men helt ärligt har det inte hänt så mycket. Måndag hade jag lektion som vanligt och tränade min ena grupp på kvällen. Igår hade jag distans lektioner hela dagen också för att sedan ha videomöte med utvecklingsgruppen och dansa på kvällen. Samma visa idag, hade religion på morgonen och sedan svenska + mentorstid. Nu ska jag snart äta middag och sen är planen att mamma och jag ska ut och provåka med Benzo för att lära honom åka bil, tvätta mitt hår och få lite hjälp från Julia med hur man söker kurser på universitetet då anmälan för höstens kurser öppnat.

Men något som har hänt denna veckan är ju att säsongspremiären av Paradise hotel 2021 drog igång i måndags. Jag är ju en av dom personerna som slaviskt följer alla säsonger och inget har förändrats nu heller. Kollar ni på Paradise hotel? Och i så fall, vad tycker ni hittills om årets säsong?

Själv känner jag att detta kommer bli en säsong där det händer väldigt mycket, otroligt mycket drama och intriger. Och kollar vi på deltagarna hittills så är den en blandad grupp. Vi har Denice som har otroligt mycket luft och skapar drama för minsta lilla, jag har lite svårt för henne men samtidigt gör hon ju bra tv så. Men skulle nog säga att mina favoriter av tjejerna är Tilda och Annie, och av killarna är det nog Ike och Niklas, tror verkligen dom kommer att komma långt, vad tror ni?

Men nog om ph nu, vad har ni haft för er senaste dagarna?

Kram<3

Följ mig på instagram @tilda.blanksvard

Följ mig på nouw HÄR

Gillar

Kommentarer