Fredag och HELG

Hej på er och glad fredag! Blev aldrig att jag kikade in här igår då jag var i full rulle från 8-22 och hade helt enkelt inte orken att sätta mig ner och skriva ett inlägg när jag kom hem runt 22:30 igår. Men jag jobbade ju som ni vet på särskolan till 15 igår och sedan åkte jag hem en snabbis för att byta min nål och sensor innan jag åkte mot ekeby för första träningen med min 13-17års grupp.

Det är verkligen så kul att vi är igång igen och så kul att vi nu är 22 gymnaster i gruppen då vi i våras endast hade 12st så det är superkul. Vi fokuserade mycket på att lära känna varandra, köra styrka, grunder och fristående svårigheter och wow vilka tjejer vi har, så grymma! Vid 20:00 så slutade deras träning och jag och Hannah åkte båda till Fyrishov för första träningen med vuxengruppen.

Det är en grupp där vi ledare kan träna gratis och dom tar emot nybörjare men även föredetta gymnaster vilket är superkul och som ni vet skadade jag ryggen 2017 när jag tränade cheerleading och har inte riktigt tränat gymnastik själv sen dess då jag inte riktigt vet hur mycket min rygg tål men det som är så bra i den här gruppen är att man kan köra i sin egen takt och på den nivån man själv klarar så ser så mycket fram emot dessa träningar. Men sen vid 22 var träningen slut och jag åkte hemåt, duschade och tog mig i säng.

Idag så har det varit ännu en dag på särskolan och idag fick jag vara med i en klass jag inte varit i än så det var jätte kul att få lära känna dom eleverna bättre också. Men dagen rullade på och rätt som det var så var klockan 15 och jag slutade för dagen så jag åkte hemåt. Stoppade vid Ica för att hämta ut ett paket samt köpa lite till att göra grönsaksdipp ikväll. Paketet jag hämtade ut har jag beställt med pengarna jag fick av min mormor i 19 års present och jag hittade då ett så snyggt och stilrent kit. Det är knivar, hushållspappershållare och salt & peppar kvarn. Dom var verkligen så snygga och stilrena svarta med roseguld detaljer och jag är KÄR. Ni hittar kitet HÄR

Mamma och jag köpte även för ett tag sen cat tuna, vilket är tonfisk för katter som inte innehåller massa salter osv och Benzo ÄLSKADE det, kan verkligen rekommendera det för min kära katt är otroligt gräsen och äter bara whiskas blötmat i sås.

Men nu så ska jag bara ta det lugnt ikväll, äta lite middag och sedan ha lite fredagsmys framför Suits och sedan komma i säng i tid då jag ska upp tidigt och köra till Eskilstuna imorgon för utbildningen jag har lördag och söndag.

Vad ska ni göra i helgen?

Kram<3

Följ mig på instagram @tilda.blanksvard

Följ mig på nouw HÄR

Gillar

Kommentarer