Instagram tildablanksvardInstagram tildablanksvardInstagram tildablanksvardInstagram tildablanksvardInstagram tildablanksvardInstagram tildablanksvardInstagram tildablanksvard

Fler av dessa dagar!

Halloj! Hur underbart väder har vi haft? Nu är sommaren verkligen här!!

Igår var sista dagen av lägret denna veckan och det gick superbra, nya saker lärdes, vi körde vattenkrig och alla fick glass. Mindre najs var dock att ventilationen i hallen är sämst och därmed är hela hallen som en bastu så de var nästan varmare i hallen än ute. Men over all var det en bra sista dag på lägret!

Väl hemma från lägret tog jag en kall dusch och fixade mig lite innan jag åkte in till stan och mötte upp Ekstav. Vi köpte den mat på Max som vi tog med oss ner till ån och åt till middag, supermysigt verkligen. Vi skulle sen på bio vid 20:45 och se a quite place part 2 så vi hade lite tid att döda så vi satte oss på en uteservering och tog ett glas vin.

Det var helt magiskt skönt, luften var varm och även vindarna, kändes som att vi var utomlands. Men efter bio mötte vi upp lite vänner som vi spela kubb med och tiden flög förbi så vi var hemma oss mig vid 3 igen och däckade nästan direkt.

Idag var det lika varmt dock lite kyligare vindar. Ekstav åkte hem på morgonen och vid 10 tiden plockade jag och mamma upp Julia, Filip och deras vän för att sedan åka till Länna för att bada och sola.

När vi kom dit var det ganska molnigt och blåste men efter en stund sprack det upp och de blev riktigt varmt, så vi pressade i solen och blev x antal bad för att svalka kroppen.

Vi blev kvar där tills klockan var ca 16 innan vi rullade hemåt igen. Mamma och jag släppte av dom andra sen svängde vi förbi snabbt på Ica innan vi kom hem där vi körde lite drinkar och snacks på innergården, SÅ MYSIGT!!

Blev sedan även middag på innergården, hur underbart? Dessa två dagar har varit helt fantastisk, med av dessa dagar!

•••

Men nu har jag duschat av mig och lagt mig framför ett avsnitt av the walking dead då jag hamnar efter som bara den med avsnitten efter studentveckan då jag hade fullt upp med annat då och nu jobbar jag. Men när avsnittet är slut ska jag sova är tanken då jag fått ett pass på Leo’s 12-15 imorgon, så det ska bli kul!

Har ni också haft lika varmt och fantastiskt väder?

#bestofnouw

Kram<3

Följ mig på instagram @tilda.blanksvard

Följ mig på nouw HÄR

Gillar